Valentin Popescu (Alexandrion Group) a fost desemnat cel mai bun specialist pe marketing sportiv din România

Valentin Popescu (Alexandrion Group) a fost desemnat cel mai bun specialist pe marketing sportiv din România în topul realizat de agenția de publicitate Clubul Media Business alături de Sports Business Academy.

„Marketingul sportiv este un domeniu foarte larg și include multe specializări. Sunt o mulțime de oameni de calitate în acest domeniu atât de cuprinzător. Îi felicit pe cei de la Clubul Media Business,  Sports Business Academy si Revista Sport Magazin pentru realizarea în premieră a acestui top. Este foarte bine că se realizează un top și pe zona asta. Îmi pare rău ca nu s-a făcut și în anii trecuți. Cred că cei care m-au votat au ținut cont și de realizările mele din anii trecuți, ce au fost din punct de vedere profesional cel puțin la fel de buni ca cel ce urmează să se încheie în curand. Vă mulțumesc frumos!”, a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv si comunicare Alexandrion Group.

Cristian Gheorghe(Sports Business Academy) s-a clasat pe locul 2 în topul specialiștilor pe marketing sportiv găzduit de Revista Sport Magazin, fiind urmat de Vlad Constantinescu și Mihaela Constantinescu.

În continuarea acestui top s-au clasat în odine Lorand Balint, Gigi Loghin, Bogdan Nițu, Ionuț Georgescu, Radu Restivan și Cosmin Hodor. Disticțiile au fost înmânate de Laurențiu Ciornei (Revista Sport Magazin), Vlad Panait (Asociația Succes în Educație și Sport) și Nick Angelescu (business coach).

Gala, care a avut loc la hotel Ambasador din București, a fost prezentată de Emil Hossu Longin.