Alexandrion Group și Casa Aceves din Mexic au semnat un acord joint venture pentru a crea și lansa mai multe varietăţi de tequila autentică premium Tequila va fi o categorie de băuturi spirtoase nouă ȋn portofoliul Grupului Alexandrion, care va completa planurile sale de expansiune, în derulare. Alexandrion Group vaCiteste mai multe!

Alexandrion Group continuă să susţină sportul românesc prin parteneriate cu cluburi sportive şi acţiuni dedicate suporterilor Grupul stimulează practicarea sportului pentru un stil de viaţă sănătos şi socializare, derulând multiple acţiuni sportive pentru suporteri. Alexandrion Group, unul dintre cei mai puternici susţinători ai sportului românesc, va continua să se implice ȋnCiteste mai multe!

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români a fost invitată la cea de a XIII-a ediție a Turneulului Internațional Media, care va avea loc în perioada 17-24 aprilie, în Hurghada (Egipt). Ziariștii tricolori, care sunt sprijiniți de Aqua Carpatica, Alexandrion Group și Clubul Media Business, vor participa la competiția care va aveaCiteste mai multe!

Carpathian Single Malt Whisky a fost premiat cu medalii de aur, argint și bronz în cadrul competiției “World Whiskies Awards 2024”, care face parte din seria competițiilor World Drinks Awards. Aceste premii vin în continuarea unui multipremiat 2023. “Suntem extrem de fericiți să primim noi distincții la începutul acestui an”,Citeste mai multe!