Un brad frumos de Crǎciun & O sticla de apa Aqua Carpatica = „Magia Apei Informate”

In urma cu o saptamana, “Magia apei informate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, ne-a invitai la un moment de RECUNOŞTINŢǍ. 

Astazi, echipa Tot Ceea Ce Este impartaseste cu tine poze primite de la cei care s-au alaturat acestei provocari. Tot ce a trebuit sa faci a fost sa ne trimiti o poza in care sa apara bradul de Craciun si o sticla Aqua Carpatica. Fie ca era bradul tau … sau al altora!

 

In cadrul concursului “Oamenii curcubeu, am premiat  poze interesante trimise de voi la adresa de email contact@totceeaceeste.ro.

Castigatorii au primit, asa cum le-am promis, o “portie zdravana” de apa Aqua Carpatica: cate zece baxuri de apa minerala si plata, de 0,5 l. Tocmai bune pentru o hidratare corecta la masa de Craciun, alaturi de atatea preparate traditionale delicioase.

Si, chiar daca nu v-ati numarat printre cei care au participat la concurs, noi va uram Sarbatori fericite si un suflet plin de ReCUNOSTINTA, pentru tot ce ne-a adus anul 2020!

 

Va invitam la noi evenimente, provocari si concursuri, sustinute de Aqua Carpatica, incepand din ianuarie 2021!

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro)