Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu, va fi organizat la București

Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu, se mută de la Câmpulung la București.

”Din cauza contextului din ultimele luni, credeam că anul acesta nu reușim să organizăm cea de-a 6-a ediție a taberei #TrainLikeAPro.

Așa că ne luăm toate măsurile de siguranță și între 9-15 august ne mutăm de la Câmpulung Muscel la baza din complexul sportiv Lacul Tei din București alături de copiii care doresc să trăiască experiența unui cantonament de tenis la standarde internaționale aici, în România”, spune fostul număr 26 ATP.

Academia „Victor Hănescu” a organizat precedentele ediții „Train Like a Pro” la Târgu Jiu, Curtea de Argeș sau Cluj.

„Știu cât de provocator este pentru părinți să facă cea mai bună alegere pentru copiii lor atunci când vine vorba de pregătire în tenis, fie că este vorba de alegerea antrenorului potrivit sau a contextului general care să susțină dezvoltarea talentului nativ al unui copil cu potențial.

La sfârșitul cantonamentului, în afară de experiența TLAP, participanții primesc și o evaluare însoțită de recomandările specialiștilor din cadrul Academiei Victor Hănescu. Ceea ce le-am pregătit participanţilor este o combinaţie reuşită între antrenament, pregătire mental-emoțională şi distracţie, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a unei echipe de antrenori, psihologi, preparatori fizici si actori”, a spus Victor Hănescu.

Și ediția din acest an a taberei „Train Like a Pro” este sprijinită de Aqua Carpatica.

Înscrieri se pot face la numărul 0738 855 561 sau pe adresa de e-mail contact@academiavictorhanescu.ro, iar detalii puteți găsi pe https://academiavictorhanescu.ro/train-like-a-pro.