Taberele Train Like a Pro au reprezentat un succes. Ce super coach s-a alăturat Academiei Victor Hănescu

Taberele Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu, s-au organizat anul aceasta la Baza Sportivă din Lacul Tei din București, informează Revista Sport Magazin.

„Drumul spre succes se clădește din sute, mii și zeci de mii de ore de antrenament și de învățare, din alegeri și renunțări, din suișuri și coborâșuri și, neaparat, din pasiune si dragoste pentru ceea ce fac”, spune Victor Hănescu.

Ca și la precedentele ediții, care au avut loc la Târgu Jiu, Curtea de Argeș sau Cluj și taberele de anul acesta din Capitală au fost sprijinite de Aqua Carpatica. „Le MULȚUMESC tuturor și mulțumesc AQUA Carpatica pentru că ne-a menținut hidratați, chiar și în cele mai intense momente, ca să ne putem depăși limitele!”, este unul din mesajele postate pe pagina de Facebook de Victor Hănescu.

„Train Like A Pro este primul proiect din cadrul Academiei de Tenis Victor Hănescu pe care o construiesc pentru a antrena şi forma noi generaţii de campioni. Este un cantonament de tenis de 7 zile în cadrul căruia mi-am propus să descopăr, să antrenez şi să susţin cei mai talentaţi jucători de tenis, băieţi şi fete, cu vârsta cuprinsă între 9 şi 14 ani. Cantonamentul s-a desfăşurat în perioada 4-10 iulie, 25-31 iulie si 22-28 august la Baza Tei, Bucuresti.
Le-am pregătim participanţilor o combinaţie reuşită între antrenament, pregătire mentală şi distracţie, toate sub atentă supraveghere şi coordonare a unei echipe puternice care m-a pregătit şi pe mine de-a lungul anilor. Oamenii pe care i-am ales să mă susţină în acest proiect m-au pregătit atât pe teren, cât şi-n afara lui, prin tehnici care pentru România sunt, încă, o noutate. De aceea, mi s-a părut esenţial să-i am alături şi în misiunea mea de-a oferi României următoarea generaţie de campioni”, spune Victor Hănescu.
Un nou super-coach internațional s-a alăturat echipei de antrenori pentru performanță în cadrul Academiei Victor Hănescu.
Este vorba de Xavier De Castro, coach cu o experiență impresionantă atât în academii renumite („Guillermo Villas” T, „Nick Bollettieri”, „Andres Gimeno” sau „Academia Internacional de Tenis RCT TURO” ), cât și ca antrenor personal sau membru al Federației Naționale Irlandeze de Tenis.