România, Patria Apelor Minerale, un proiect care a început să se realizeze

Reprezentanți ai industriei de ape minerale din România și reprezentanți ai instituțiilor statului au fost prezenți ieri în cadrul conferinței: ”În căutarea brandului de țară. România, izvorul de ape minerale al Europei”, organizată de Ziarul Financiar, unde tema principală de discuție a fost brandul de țară.

România este Patria Apelor Minerale și are toate resursele necesare pentru a deveni un jucător important pe piața mondială a apelor minerale:

„Trebuie să construim o reputaţie pentru România! Obiectiv, țara este numărul 1 în domeniul apelor minerale din întreaga lume. Trebuie să realizăm că se poate să mergem la un nivel de excelență. În sectorul bunurilor de larg consum nu se vinde un brand sau o anumită etichetă, ci se vinde originea produsului“ – Jean Valvis, Președinte AQUA Carpatica.

Vă invităm să aflați mai multe despre avantajul competitiv tangibil pe care România îl are pe piața mondială a apelor minerale, dar și cele mai importante concluzii ale întâlnirii de ieri aici: https://www.zf.ro/…/conferinta-zf-romania-poate-fi-numarul-…

Foto: Mihai Dascălu – Mediafax