Promisiunea ta de susținere a apelor curate! 8 iunie – Ziua mondială a Oceanelor

ApeCurateAsumate

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

Pentru a face o promisiune, incarca pe contul tau de Facebook o fotografie in care sa apara elementul apa, eticheteaza #ZiuaMondialăaOceanelor si #ApeCurateAsumate, iar apoi distribuie poza pe grupul Tot ceea ce este!

Mare parte din suprafaţa oceanelor nu este cartografiată, suprafața Lunii fiind mai cunoscută decât lumea misterioasă a apelor de pe Terra.

Marti, 8 iunie, de Ziua  mondiala a Oceanelor, vrem sa ne imprietenim si mai mult cu APA, sub toate formele ei.

Pe întreaga planetă, apa se găsește continuu în mișcare și transformare. Fie ea lichida, gazoasa sau solida, apa este un element vital pentru oamenii, animalele si plantele de pe intreaga planeta.

Vastele întinderi de apă ale Terrei, sursă de oxigen pentru populaţia planetei, de hrană şi alte elemente vitale, oceanele sunt celebrate an de an.

Obiectivul principal al acestei zile este de a conștientiza importanța apei și a oceanelor și a modului în care acestea afectează multe lucruri, cum ar fi încălzirea globală, economia lumii și sănătatea umană.

Anual se organizează evenimente pentru a încuraja oamenii să facă mici schimbări care ar putea salva apele și, de asemenea, pentru ca oamenii să învețe despre oceanele lumii și cum ne afectează viața de zi cu zi.

Oameni din întreaga lume se pot implica fie planificând sau mergând la evenimente dedicate apei si oceanelor. Anual, peste 1000 de evenimente au avut loc pe toată planeta pentru a sărbători Ziua Mondială a Oceanelor.

Datorită acestor evenimente, mai mulți oameni sunt acum implicați în planul de salvare a oceanelor planetare și toți fac promisiuni mici sau mari pentru a demonstra că ajută.

Iti reamintim: tot ce trebuie pentru a face o promisiune este să faci o fotografie in care sa apara elementul apa, să o încarci pe contul tau de Facebook, să etichetezi #ZiuaMondialăaOceanelor si #ApeCurateAsumate, iar apoi sa distribui poza pe grupul Tot ceea ce este!

Faptul ca esti constient, prezent, ca ai incredere si o intentie sunt suficiente pentru a incepe impreuna acest proces de asumare a unor ape curate!

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Blog proiect https://apecurateasumate.wordpress.com/