Program de internship în urma parteneriatului dintre Fundaţia Alexandrion şi Universitatea Americană din Kurdistan (UAK) din Duhok

Trei studenți vor urma un program de internship în urma parteneriatului dintre Fundaţia Alexandrion şi Universitatea Americană din Kurdistan (UAK) din Duhok, , regiunea Kurdistan din Irak, anul trecut.
“Le urăm bun venit ȋn România studenților Universității Americane din Kurdistan care s-au alăturat echipei noastre pentru a parcurge un program de internship, ȋn cadrul parteneriatului semnat de Fundaţia Alexandrion şi Universitatea Americană din Kurdistan (UAK) din Duhok, regiunea Kurdistan din Irak, anul trecut.
Barzan Ghazi, Kavok Sevi și Tahir Pirmos au fost selectaţi pentru a participa la acest program, în urma interviurilor realizate de către Dr. Nawaf Salameh, Preşedintele Fondator Alexandrion Group şi Fundaţia Alexandrion, și Nicholas S. Kass, Executive Director for International Corporate Affairs Nawaf Salameh Family Office & Alexandrion Group, în campusul universității.
Pe parcursul celor 3 luni, stagiul de practică le va oferi studenților oportunitatea de a se familiariza cu modul ȋn care se desfăşoară activitatea ȋntr-un grup de companii cu prezenţă globală, a explora oportunităţi profesionale lucrând ȋn mai multe departamente ale Grupului Alexandrion, a acumula cunoştinţe, a-şi dezvolta abilităţi noi şi a-şi extinde aria de interese şi reţeaua de contacte interacţionând cu profesionişti de mai multe nationalităţi.
Ȋn timpul liber, cei trei studenţi vor putea afla mai multe despre istoria şi cultura României, vizitând cele mai importante obiective turistice din Bucureşti şi din alte zone ale ţării, alături de echipa Fundaţiei Alexandrion.
Ne dorim ca această perioadă să le extindă ȋn aceeaşi măsură orizontul profesional şi orizontul cultural.
Colaborarea dintre Fundația Alexandrion și UAK are ca scop principal pregătirea studenților pentru piața muncii și consolidarea capacităților sectorului public și privat în regiunea Kurdistan din Irak.
Nu în ultimul rând, Fundația caută să înțeleagă, să sprijine și să devină parte din mecanismul societății în care își desfășoară activitatea și să construiască punți între Occident și Orient”, se precizează pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion.