Perechea Ștefan Paloși/Adrian Barbu, învinsă în finala Vitality Open Tour

Perechea Ștefan Paloși/Adrian Barbu a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Michal Dembek (Polonia)/Vitality  Sachko (Ucraina) în finala celei de a VII-a ediții a Vitality Open Tour.

“Meciul a fost extrem de dificil, au fost foarte multe mingi grele și foarte multe puncte decisive. A trebuit să fim concentrați pentru fiecare punct. Mental a fost extrem de dificil. Felicitări adversarilor noștri. Terenurile au fost în regulă, organizarea a fost extrem de bună, arbitrii turneului, meciurile de încălzire, totul impecabil, mai ales în această perioadă dificilă, iar pentru asta le mulțumim organizatorilor și sponsorilor”, au declarat  câștigătorii probei de dublu.

Finala de simplu a celei de a VII-a ediții a Vitality Open Tour se va disputa, duminică, 20 septembrie, ora 11:00, între Duje Ajdukovic (Croația) și Franko Agamenone Franco (Italia).

În semifinalele de simplu: Ajdukovic Duje (CRO) – Marti Pujolras (ESP), scor 7-5, 5-7, 6-2 și Agamenone Franco (ITA) – Sachko Vitaliy (UKR), scor 6-1, 6-3.

“Un turneu foarte bun, pregătit în condiții speciale pe care le știm cu toții. Au fost organizate doar două competiții profesioniste ITF în România anul acesta. Tenisul a fost practic anulat internațional până pe 31 august. Dar cu toate neajunsurile pricinuite de această stare de alertă ne-am descurcat bine la Vitality Open Tour, s-a păstrat distanța, lumea în interior a purtat măști. Am avut niște proceduri foarte stricte impuse de federația internațională. A fost o participare chiar foarte bună și valoroasă. Jucători buni și un tenis de calitate, care erau dornici să reînceapă activitatea după atâta timp. Organizarea a fost foarte bună. Aici echipa este sudată, fiecare știe ce are de făcut. Rolul sponsorilor este esențial, aici este vorba de Dr. Oetker. Terenurile s-au prezentat foarte bine, baza sportivă este mică, cochetă și bine organizată”, a declarat Arbitrul principal al turneului Andrei Bardan.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, parteneri media – Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising.