ORANGE: Frumoasa Elena Chiriac, multipla campioana la taekwondo, urca pe scena la un eveniment important din sportul romanesc.

Multipla campioana nationala la taekwondo WTF, Elena Chiriac, va prezenta sectiunea Sperante a celei de a patra editii a Galei Trofeelor Alexandrion.

Sportiva de 16 ani, componenta a lotului national de taekwondo WTF, s-a numarat printre premiantii precedentei editii.

Distinctiile si recompensele financiare oferite in cadrul evenimentului sunt dedicate sportivilor care au obtinut performante deosebite in 2018 si reprezinta singurul demers de acest fel organizat si sustinut in totalitate de o entitate privata. Ceremonia de premiere, in timpul careia vor fi oferite cele 10 trofee, va avea loc pe 7 februarie, in Bucuresti, in prezenta a peste 300 de invitati.

Intr-un interviu pentru ProSport pe care puteti sa-l cititi AICI , Elena dezvaluia secrete ale sportului de contact pe care-l practica. Iata un fragment din interviu.

Cu cate vanatai iesi de la antrenamente, de la concursuri? 
Foarte multe! Dupa multe concursuri se intampla sa am prezentari de moda, sedinte foto, poate chiar reclame… Sunt foarte multe vanatai, nici eu nu stiu cate, pentru ca niciodata nu le simt. Pur si simplu – ridic pantalonii si le vad. Ele se fac, eu nu le vad, nu le simt. Ma grabesc sa le maschez cu fond de ten, pudra, corector, anticearcan – tot ce se poate – doar sa nu se mai vada. Necesita timp si grija, dar, merita.Nu ti-e frica niciun pic ca, intr-o zi, prietenele sau fetele iti vor spune ca iti pierzi feminitatea practicand un sport de contact? 
Eu am o personalitate foarte puternica si consider ca nimeni si nimic nu ar putea sa schimbe asta vreodata. Cred ca am o feminitate puternica si taekwondo-ul nu va schimba niciodata acest lucru. Bineinteles, pe suprafata, feminitatea mea se pierde, dar doar acolo.

Ai castigat bani din sportul asta? 
Da. Au aparut banii, chiar foarte recent. Am primit un premiu de la fundatia Alexandrion si am ramas foarte surprinsa cand am auzit ca voi primi acest premiu, pentru ca nu ma asteptam sa existe oameni care sa sprijine atat de mult tinerii sportivi. Exista si indemnizatia sportiva, exista bani pe care ii ofera primaria, de obicei dupa Campionatul National, insa cel mai generos a fost acest premiu, de la fundatia Alexandrion.

Cum ai vedea un echipament de taekwondo personalizat?¬ 
Eu chiar vreau sa imi personalizez echipamentul de taekwondo. Pe bluza de la dobok vreau sa imi pun Elena Q, numele de pe Youtube si de pe Instagram, pentru ca in momentul in care intru pe suprafata la competitii internationale sa il vada lumea si sa se aboneze la canalul meu. O sa scriu Elena Q, undeva, micut, frumos, subtil – sa nu vada arbitrii, bineinteles. Pe incaltari nu, pentru ca se uzeaza foarte rapid. Dobok-urile sunt albe la bataie si asta imi place foarte mult. Mi se pare ca ma prinde bine albul si ma caracterizeaza. Dar, daca as putea, as face un dobok multicolor – sa fie in toate culorile! – chiar daca nu l-as putea folosi decat in sala de antrenament, nu si in competitii.

https://www.orange.ro/info/sport/altele/2812652