Ofertă de Sărbători la Domeniile Panciu. Pachete cu bunătăți

La Domeniile Panciu Winery & Resort este deja știut faptul că se organizează petreceri extraordinare. Iar acum Domeniile Panciu – Winery & Resort au o ofertă specială de Craciun si Revelion pentru toti clientii hotelului si vor avea multe surprize in meniu si nu numai.
Detalii si rezervari la 0728-900.497 sau pe www.domeniilepanciuresort.ro

”V-am pregătit surprize de sărbători… noile noastre pachete cu bunătăți gătite în bucătăria noastră, alături de vinuri și spumante selecționate, ca să se potrivească gusturilor și momentului. Produsele vin într-un coș special, ca să le poti face cadou și prietenilor”, este mesajul de pe pagina de Facebook a brandului.

”Sunteți așteptați cu drag și în deplină siguranță la Domeniile Panciu – Winery & Resort, să vă bucurați de vinuri bune, mâncare sănătoasă și naturală, activități în aer liber și relaxare”.

Domeniile Panciu Winery@Resort oferă experiențe deosebite cu degustare de vin și pensiune completă.

Situată pe treptele piemonteze ale Subcarpaților de Curbură, localitatea Țifești se găsește în mijlocul viilor din nordul județului Vrancea care formează podgoria Panciu.

Scăldat în apele Putnei la vest și de cele ale Sușitei la est, Dealul Sârbilor e un paradis al viței de vie, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri albe din estul Europei.

Din 2009 Domeniile Panciu sunt inima și sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de viță de vie situate în această zonă.

“Te invităm să petreci un sejur de neuitat alături de noi la Domeniile Panciu Winery@Resort. Te așteaptă o experință unică într-o locație de poveste în care vei degusta vinuri de calitate alături de bucate alese.

De asemenea, la la Domeniile Panciu – Winery & Resort poate fi degustat noul produs al sucurilor Ana Are, care ajută la întărirea imunității. Sucurile Ana Are Raw Juice sunt presate la rece și procesate ulterior prin HPP (High Pressure Processing), ceea ce face ca produsul să fie proaspăt, cu un mai mare aport de nutrienți și vitamine, ținând cont că nu mai trece prin procedee de pasterurizare, fiind totuși valabil pentru o perioadă mai îndelungată, 30 de zile.

Ana Are respectă natura, valorifică generozitatea acesteia și încearcă să elimine poluarea industrială. Ana Are oferă oamenilor fructe și sucuri de calitate produse în România și încearcă să le ofere copiilor noștri o lume colorată, sănătoasă și gustoasă.

Ana Are susține un stil de viață sănătos, iar fructele alese, atent culese, alături de liniile tehnologice performante asigură un aport ridicat de vitamine și nutrienți produselor. Ana Are poftă de viață pe care o investește în crearea sucurilor 100% naturale și doar fructe alese atent culese, fără zahăr adăugat, îndulcitori și fără conservanți.

Locatie :