Numeroase vedete joacă pentru Leon Kamara la Trofeul Artistilor

Prima editie a Trofeului Artistilor, dedicata lui Leon, baietelul lui Kamara de la Alb-Negru, se va disputa, sambata, 22 mai, in cadrul bazei Juventus Academy (Bucuresti).

Leon a fost diagnosticat după nastere cu o boala degenerativa, tetrapareza spastica, o forma grava de paralizie cerebrala care are drept rezultat pierderea partiala sau totala a utilizarii trunchiului si a membrelor.

“Fiecare poveste are un Erou. Adevaratul erou in toata povestea noastra, e Leon. Noi suntem doar „aia doi” de pe margine, care il incurajam. Puteti sa ne spuneti: suporteri, antrenori si finantatori, dar el duce greul, el alearga acolo pe teren. … Leon ma invata ca imposibilul ramane imposibil pana devine posibil. Si pasii lui spre a sta in picioare imi dovedesc zilnic acest lucru. … Dragi parinti, voi care treceti printr-o asemenea experienta de viata si nu numai, luptati alaturi de copiii vostri, in fiecare dintre ei, sta o Minune, un Erou. Atunci cand simti ca ati ajuns la capatul puterilor, uitati-va in ochii lor si asa va veti da seama ca sunteti abia la inceput de drum. Calatorie placuta…”, a declarat Kamara, intr-o postare pe Facebook.

Nationalele artistilor si jurnalistilor, vedete si fotbalisti de renume, printre care, Kamara, Selly, Dorian Popa, Aurelian Temisan ,Adrian Enache, Cosmin Selesi; colegul lui Kamara de la Alb-Negru, Andrei Stefanescu, Giani Kirita, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, Marius Niculae, Răzvan Raț, Daniel Niculae, vor juca pentru Leon, informeaza www.trofeul-artistilor.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația Fair Play Vâlcea, Asociația Municipală de minifotbal București, Smart Cup împreună cu Kamara și Naționala Artiștilor din România.