Nikodemuas Holler, câștigătorul tricoului galben, oferit de Fundația Alexandrion, în prologul Turului Ciclist al Sibiului: „Sunt primul câștigătorul al unui tricou galben important după criza provocată de COVID-19. Nu este rău, nu?”

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion în prologul Turului Sibiului a avut un câștigător surpriză, germanul Nikodemu Holler de la echipa bike Aid. Ciclistul în vârstă de 29 de ani a fost ajutat și de vreme și s-a impus în fața favoriților.

„Totdeauna este frumos să câștigi tricoul galben. Acest lucru te face să te simți incredibil, mai ales că fiecare cursă este specială. Pentru mine a fost incredibil să câștig acest prolog și să  încep prima etapă îmbrăcat în tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion”, a spus primul câștigător de tricou galben din prima cursă importantă de ciclism de la reluarea sezonului. Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion a fost un moment de neuitat pentru germanul Nikodemus Holler. „Pentru mine și pentru echipa mea este cea mai mare victorie a sezonului. Sunt primul câștigător a primei curse importante de după întreruperea sezonului care a avut loc în martie din cauza CO-VID 19. Nu este prea rău, nu?”, a spus cel care era considerat o mare speranță a ciclismului din țara sa.