Naționala Jurnaliștilor a învins artiștii la Trofeul Legendelor. CS Mioveni a câștigat turneul

Naționala de fotbal a jurnaliștilor a învins cu 5-2 artiștii, după ce au fost conduși cu 2-0 la pauză, într-un meci demonstrativ înaintea finalei primei ediții a Trofeului Legendelor.

CS Mioveni a câștigat Trofeul Legendelor, după ce a învins în finală pe Rapid București, într-o partidă disputată la Pitești Arena. Locul 3 a fost cucerit de Pandurii

Au participat la competiție CFR Cluj, FC Argeș – în dublu exemplar, CS Mioveni, Gaz Metan Mediaș, CS Brașov, Pandurii Târgu Jiu și Rapid Busurești.

Printre foștii jucători care au evoluat la competiție se numără Eric de Oliveira, Bornescu, Nanu, Dică, Bădoi, Maftei, D. Chiriță, Costin Lazăr, Ovidiu Herea, Jean Barbu, Buga, Surdu, Hoban, Lucian Goian, Curtean, sau Cristian Panin

Mircea Bornescu: Portarul turneului. Cel mai bun jucător Roberto Ayza.

Evenimentul, organizat de promotorul Dragoș Muscalu, a fost sprijinit de Las Vegas România, Primăria Municipiului Pitești, Federația Română de Minifotbal și Asociația Județeană de Minifotbal Argeș.

Naționala jurnaliștilor, care a cucerit recent locul 2 la Euro Cup Media din R. Moldova, este sprijinită de Aqua Carpatica și Clubul Media Business.