Medalie de aur pentru Kreskova Vodka, în urma revizuirii date de Beverage Testing Institute

Kreskova Vodka cu 40% alcool, un brand strategic al portofoliului Alexandrion Group, a demonstrat din nou,  că are toate atributele necesare pentru a se distinge printre băuturi din categoria sa, din întreaga lume, câștigând o nouă medalie de aur cu 91 puncte în urma revizuirii date de Beverage Testing Institute, instituție cu 39 ani de experiență în industria băuturilor alcoolice.

′′Culoare limpede. Arome și arome de pâine prăjită cu lapte, indicii de ardei iute și floricele cu unt cu un corp suplu, crocant, uscat și un ardei iute, finisaj vioi cu sugestii de pâine crocantă. O vodcă înclinată savuroasă cu indicii de ardei iute care va străluci în Dirty Martinis și Bloody Marys′′ așa sună recenzia BEVTEST.

Rezultatele excepţionale înregistrate Kreskova Vodka, cu 40% alcool:

  • Medalia Master, cea mai importantă şi ȋnaltă distincţie a prestigioasei competiţii internaţionale The Vodka Masters 2020, desfăşurată ȋn Marea Britanie
  • a obţinut medalii de aur la International Spirits Challenge 2020 (Marea Britanie) şi World Spirits Award 2020 (Austria)
  • o medalie de argint la International Wine & Spirit Competition 2020 (Marea Britanie)
  •  12 medalii câştigate de Kreskova Vodka, cu 40% alcool, de-a lungul anilor, la competiţii internaţionale cu autoritate şi longevitate ȋn domeniul băuturilor alcoolice, desfăşurate ȋn Europa, SUA şi Africa de Sud.