Jucători din 10 țări vor participa la turneul internațional Argeș Cup Dr. Oetker

La cea de a VII-a ediție a turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker, care se va disputa în perioada 09 – 17 iulie 2021, vor participa peste 100 de jucători din România, Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Slovacia, Italia, Turcia, Grecia, Israel și Canada, infromează Revista Sport Magazin.

„Festivalul sportului alb continuă la Tenis Club Curtea de Argeș cu cea de a VII-a ediție a turneului Argeș Cup Dr. Oetker din cadrul Tennis Europe Junior Tour, care deschide tinerilor drumul către Grand Slam-uri. Tot mai mulți sportivi din lume vin să concureze la competițiile organizate de către Dr. Oetker, care câștigă an de an faimă și recunoaștere internațională. Tinerii talentați din tenis sunt susținuți în continuare de către noi în drumul către înalta performanţă, urmând să găzduim și alte turnee, printre care Vitality Open Tour sau Trofeul Dr. Oetker”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

Partidele din cadrul competiției din cadrul Tennis Europe Junior Tour pentru categoriile de vârstă până în 16 ani, băieți și fete, simplu și dublu, se vor desfășura pe cele 4 terenuri de zgură ale bazei sportive Tenis Club Curtea de Argeș, dotată la cele mai înalte standarde.

Pe site-ul turneului – http://www.astenisclub.ro/argescup, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Arges Cup Dr. Oetker este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2021 sunt: Euro Tehno Group și Macromex. Parteneri media sunt Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres, iar promotorul turneului este Harmony Advertising.