“Îi vom fi pentru totdeauna recunoscători scriitorulului și Academicianului Dumitru Radu Popescu” – Fundația Alexandrion

Unii oameni, foarte puțini, trăiesc veşnic prin munca lor, care devine o sursă de inspirație extrem de valoroasă pentru posteritate.
Scriitorii excepționali primesc darul nemuririi la naștere, împreună cu talentul. Unul dintre acești nemuritori frumoși este scriitorul și Acad. Dumitru Radu Popescu, care a fost membru marcant al juriului Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu, încă de la prima ediție, în 2014, dar și dublu laureat la categoria literatură, în 2015 și 2022.
“Am fost profund întristați să aflăm despre decesul său la începutul acestui an. Prin implicarea sa în Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu, în calitate de membru al juriului, Acad. Dumitru Radu Popescu a contribuit semnificativ la eforturile Fundației Alexandrion de a identifica, a aduce în prim-plan și a recompensa valorile culturii române pentru munca remarcabilă depusă de-a lungul anilor.
Îi vom fi pentru totdeauna recunoscători pentru sprijinul acordat și ne vom aminti mereu cu drag de domnia sa. Condoleanțe familiei îndoliate în aceste momente grele.
Fie ca sufletul marelui scriitor român să se odihnească în pace!”, este mesajul de pe pagina de Facebook al Fundației Alexandrion,