Hănescu: Deși am fost la un pas sa o anulăm, cea de-a 6-a ediție #TrainLikeAPro s-a “încăpățânat” să aiba loc!

Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu, a avut loc luna aceasta la Baza Sportivă din Lacul Tei din București.

“Deși acum câteva luni am fost la un pas să o anulăm, cea de-a 6-a ediție #TrainLikeAPro #Tennis #Camp s-a încăpățânat să aibă loc! Și a avut, datorită unei echipe care s-a mobilizat extraordinar, unor părinți și copii care au avut curajul sa spuna DA și datorită sponsorilor noștri care ne-au fost alături și de această dată!

🙏 Le MULȚUMESC tuturor și mulțumesc AQUA Carpatica pentru că ne-a menținut hidratați si anul acesta, chiar și în cele mai intense momente, ca să ne putem depăși limitele!”, a declarat Victor Hănescu.

Și ediția din acest an a taberei „Train Like a Pro” a fost sprijinită de Aqua Carpatica.

Ca și precedentele ediții, care au avut loc la Târgu Jiu, Curtea de Argeș sau Cluj și ediția de anul aacesta din Capitală a fost un real succes.

“La sfârșitul cantonamentului, în afară de experiența TLAP, participanții au primit și o evaluare însoțită de recomandările specialiștilor din cadrul Academiei Victor Hănescu.

Ceea ce le-am pregătit participanţilor este o combinaţie reuşită între antrenament, pregătire mental-emoțională şi distracţie, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a unei echipe de antrenori, psihologi, preparatori fizici si actori”, a spus Victor Hănescu.