“Focus to Green-Eco-Life”aduce obiceiuri sanatoase si sustine performantele micilor tenismeni

“Focus to Green-Eco-Life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, sprijina mediul şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Antrenamentele in grup si jocurile sportive in interiorul salilor sunt momentan accesibile doar intr-un numar limitat asa ca ne antrenam mai mult afara. Exista si sporturi mai norocoase, daca le putem numi asa, avand in vedere ca se desfasoara in aer liber. Asa este si tenisull pe zgura. Micii tenismeni de la Academina Victor Hanescu se antreneaza zilnic pentru a deveni mai buni. Atat din punct de vedere tehnic, dar si mental, emotional sau din punct de vedere al obiceiurilor alimentare sau cele care vizeaza un stil de viata sanatos.

Ne-am intalnit cu unii dintre ei si am invatat impreuna sa ne analizam rezultatele sportive, sa ne focusam pe ceea ce am reusit sa imbunatatim si cum sa ne bucuram de pasii facuti astfel incat sa fim cat mai des veseli si plini de optimism in fata provocarilor.

 

Fiecare dintre copiii prezenti ne-a impartasit cel mai semnificativ rezultat obtinut in ultima saptamana de antrenamente. Unii si-au imbunatatit tehnica, altii au devenit mai atenti sau mai putin emotivi, iar cineva si-a recapatat vointa si motivatia de a performa mai departe.

Intalnirea s-a derulat ca o joaca, dar una constructiva, serioasa, asa cum le place micilor performeri sa abordeze lucrurile.

“Avand in vedere ca este final de tabara, e importanta bucuria copiilor, dar si ca ei sa-si fixeze cat mai clar in mental aspectele personale pe care le-au imbunatatit in aceste zile, la jocul lor. Asadar, am realizat impreuna cu ei un mic joc – o discutie, insotita de baloane si mingiute colorate, pe care le-am folosit metaforic. Jucandu-ne si discutand, fiecare dintre ei a numit ceea ce lasa in urma (obiceiul, miscarea sau frica ce il impiedica pana acum sa performeze) si apoi a numit ceea ce a deprins nou, pentru a fixa constient noua abilitate dobandita sau imbunatatita in cadrul taberei, astfel incat sa potenteze la maxim acel aspect in meciurile si antrenamentele viitoare”,  a declarat Ileana Vladut, terapeut BFRP, facilitatorul intalnirii cu copiii.

Copiii se antreneaza pe terenurile de tenis ale Academiei Victor Hanescu, din Bucuresti, in speranta ca isi vor relua cat mai curand competitiile, pentru a-si pune in valoare calitatile sportive!

Apa Aqua Carpatica i-a ajutat sa se hidrateze corect pe parcursul intalnirii, dar si in continuare, la viitoarele antrenamente.

In speranta ca determinarea, focusul si veselia micilor tenismeni v-au inspirit si v-au trezit pofta de verde si de miscare, va invitam sa le urmati exemplul, incercand sa descoperiti sau sa reluati sportul alb – tenisul.

Si nu in ultimul rand, amintiti-va sa pastrati un mediu curat si pe terenul de zgura!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).