“Focus to Green-Eco-Life” şi ornamente de Moş Crăciun în variante reciclate

Vineri, 20 decembrie 2019, a avut loc a doua ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Crăciunul este un moment special al anului. Dacă vă doriți un Crăciun unic de care toți invitații să își amintească, atunci este momentul să faceți ceva nou și inedit, cum ar fi aranjamente și decorațiuni handmade, din materiale reciclate precum sticle PET, resturi din carton, lemn, metal, panza etc.

“Eco- Secret Santa”

La Centrul Perfect Lotus din Bucuresti am împodobit forma unică a ambalajului Aqua Carpatica, ca să strălucească în ton cu iarna şi cu sărbătorile. Fiecare, în stilul său original, s-a dedicat reciclării creative.

Ce am obţinut?

  • decorațiuni de Crăciun originale şi mai puţin costisitoare
  • susţinerea mediului înconjurător, dȃnd o nouă utilitate deşeurilor pe care le putem folosi şi anii viitori
  • multă bucurie în suflete şi zâmbetul creatorilor, dar şi al prietenilor
  • Eco-premii pentru originalitate, ce vor fi oferite în ajun de Crăciun

RECICLEAZĂ!  Fii inventiv şi pune-ţi imaginaţia şi creativitatea la treabă.

Transformă-te într-un Moş Crăciun prietenos cu mediul. Fii un Eco-Secret Santa original!

Mai poti trimite pȃnă pe data de 24 decembrie 2019 poze cu creaţiile tale, pe adresa de email contact@totceeaceeste.ro.  Ai astfel ocazia să cȃştigi un Eco-Cadou, căci cele mai frumoase 3 ornamente reciclate creativ  vor fi premiate, cu un cadou surpriză.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).