“Focus to Green Eco Life” pentru un aer mai curat in Bucuresti

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te-a inspirat sa dai o pauza masinii tale astazi, de Ziua Mondiala a Mersului pe Jos.

„Focus to Green Eco Life” ti-a propus sa mergi pe jos in mod intentionat si sa contribui astazi, in mod constient, la reducerea poluarii aerului. E contributia ta la „vindecarea” planetei!

Am facut un apel cu aceasta ocazie, ca sa nu folosesti masina personala sau mijloacele de transport in comun pentru drumurile pe care le ai de efectuat pe distante mai mici si sa le inlocuiesti cu mersul pe jos. Cei care s-au alaturat acestui demers au fost intampinati in zona parcului Arena Nationala, sectorul 2, Bucuresti, pentru a fi rasplatiti cu sticle de apa Aqua Carpatica, de 500 ml.

De ce? Pentru ca au ales astazi sa protejeze mediul si sa contribuie la reducerea poluarii aerului din Bucuresti, prin diminuarea emisiilor de poluanti ale mijloacelor de transport.

Alege sa faci ceva pentru mediul in care traim, astfel incat si generatiile viitoare sa fie protejate! Daca doresti, da un „Share” acestor informatii!

Aerul atmosferic reprezinta un element important pentru menţinerea veţii pe Terra, de aceea, de calitatea lui depinde şi calitatea  vieţii în ansamblu.

Poluarea aerului constă în schimbarea compoziţiei sub aspectul proporţiei dintre constituenţii săi sau prin apariţia unor noi constituenţi cu efecte dăunătoare asupra biocenozelor şi biotopului.

În oraşele mari, poluarea este cauzată de transport. Şi, deoarece majoritatea autovehiculelor sunt concentrate în zonele urbane (aprox. 90%), se poate înţelege rolul lor deosebit de important în poluarea oraşelor.

Asadar, pauza de astazi a masinilor a fost una bine venita, pentru ca aerul pe care il respiram sa redevina mai curat!

 

ACŢIONĂM ASTAZI, ÎN PREZENT, PENTRU A SALVA VIITORUL!!!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).