“Focus to Green-Eco-Life”  la ediția a V-a, pentru ca tu să respiri

Am parcurs si a cincea ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”, susținut de AQUA Carpatica,  prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

„Plopi albi – pentru ca tu să respiri”, evenimentul  dedicat  lunii martie, s-a bucurat de o vreme superba  si  de o suprafata de teren proaspat impadurita in localitatea  Gostinu, judetul Giurgiu.

Aproape de malul  Dunarii, la km  473, puietii de plop alb, clona I214 au acoperit unul cate unul terenul in suprafata de 12000 hectare.  Gropile pregatite sa-si primeasca noii locatari verzi au fost atent amenajate  si  tasate de voluntarii prezenti,  pentru ca plopii sa se bucure timp indelungat de o gazduire pe masura.

Efortul a meritat si cu totii ne-am bucurat de atmosfera create cat si de rezultatul benefic  asupra mediului inconjurator.

Ne-am hidratat cu apa Aqua Carpatica pe tot parcursul actiunii, iar la finalul zilei de impadurire ne-am rasfatat cu o priveliste grozava pe malul Dunarii, la km 473.

In speranta ca actiunea v-a inspirit si v-a trezit pofta de verde si de viata, va invitam sa urmati exemplul si sa aduceti fiecare dintre voi propria contributie pentru a sprijini mediul si natura.

Daca nu cu un copac, atunci cu o floare noua sadita veti aduce planetei mai mult oxigen , dar si culoare!

Si nu in ultimul rand, amintiti-va sa pastrati un mediu curat, oriunde veti merge.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).