Ediția IV “Focus to Green-Eco-Life” sprijina alegerea ta pentru “mini eco-martisoare”cu impact benefic asupra mediului fizic, dar si emotional

Va invitam la a patra ediție a evenimentului “Focus to Green-Eco-Life”,  susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Martisorul ne bate la usa si nu vrem sa lasam sa se iroseasca nici cea mai mica bucatica de material ce poate fi reciclat. Fie el din lemn, hartie, sticla, metal sau din plastic. Colorat sau transparent. Rotund sau patrat.

Ne punem imaginatia la treaba si cream …. Martisoare, pentru a bucura sufletele domnisoarelor si al doamnelor.

Drept urmare, am dedicat evenimentul lunii februarie impletirii traditiei de primavara a Martisorului cu reciclarea creativea a …. mini-deseurilor! Si suntem in cautarea sustinatorilor … verzi!

„Mini eco-martisoare”

Joi, 27 februarie 2020, de la orele 13:00, vom cauta impreuna, in zona sectorului 2 din Bucuresti (Bd. Chisinau) acele martisoare originale… altfel. Cele care sprijina si sunt prietenoase cu natura.

Le vom identifica pentru voi  si le vom face cunoscute, astfel incat sa usuram alegerea voastra.

Optati constient pentru mini eco-martisoarele cu impact benefic asupra mediului. Fizic, dar si emotional!

Cei care vor opta pentru astfel de eco-martisoare, vor primi la pachet si o sticla de apa plata Aqua Carpatica de 0,5 l, in semn de apreciere, ca au inteles sa aiba grija si de mediul in care traiesc cele dragi lor … adica doamnele si domnisoarele apropiate sfletului!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).