Despre business și COVID-19, cu expertul în kinetoterapie Dragoș Luscan – Tema emisiunii Business Philosophy de la Canal 33

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 8 aprilie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe expertul în kinetoterapie Dragoș Luscan.

În cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, expertul în kinetoterapie Dragoș Luscan va vorbi despre efectele lipsei de mișcare în această perioadă când trebuie să stăm izolați din cauza pandemiei de COVID-19.

Dragoș va vorbi în cadrul emisiunii despre programele lansate, printre care și cel cu Fundația Alexandrion, pentru a remedia afecțiunile spatelui, coloanei vertebrale sau alte părți ale corpului și cu soluții pentru a remedia starea de spirit creată în urma afecțiunilor atunci când scade grav randamentul angajaților.

Wellness Coach-ul Dragoș Luscan, care a lansat KinetoFit, are un CV impresionant.

Mai bine de 18 ani a fost în lumea sportului de performanță, unde a obținut rezultate excepționale cu sportivi precum Simona Halep, Horia Tecău sau Cristina Neagu.

De asemenea, a pregătit echipele naționale de handbal, atât feminin, cât și masculin, de natație, echipele de volei și polo ale clubului Steaua București, iar în prezent se ocupă de echipa de handbal feminin CSM București.

Printre realizările care confirmă profesionalismul lui Dragoș Luscan se numără: participarea la Turneul Campioanelor – alături de Simona Halep în anul 2016, medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial– alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României sau prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, la Jocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea.

De asemenea, are contracte cu diverse companii și lucrează cu oameni de business care vor să își îmbunătățească stilul de viață. Dragoș Luscan aduce un alt fel de medalii olimpice și mondiale pentru oamenii de afaceri, eliminându-le afecțiunile și crescând randamentul acestora.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila „Munca la negru”.