Cuvinte magice, pace si emotii asumate pentru copii, de Ziua Internațională a Non-violenței

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

30 ianuarie marchează Ziua Internațională a Non-violenței în școli.

Această zi are ca obiectiv promovarea ideii de educare a copiilor în armonie, solidaritate, respect și toleranță, mesajul principal al zileI fiind „Combatem violența prin cuvinte magice, dragoste universală, nonviolență și pace.

Ne dorim sa transmitem copiilor aceste mesaje incepand de la o varsta cat mai frageda, avand ca scop principal cresterea gradului de conștientizeze a necesitatii de reducere a violentei in sistemul educational și luarea de măsuri concrete de contracarare a acesteia.

Va invitam sa va alăturați celor ce sustin interactiunile pasnice in scoli si gradinite. Noi vrem sa fim o sursă de inspiraţie pentru cei mici si ne vom intalni luni, 31 ianuarie, cu copiii Gradinitei nr. 23, din sectorul 2, Bucuresti, in cadrul evenimentului „Ape curate asumate – abilitati pentru relatii pasnice”, sustinut de Aqua Carpatica.

Le vom asigura, in mod asumat, cuvinte, gesturi si emotii pozitive, dar si o hidratare corecta, prin apa oferita de Aqua Carpatica. Sprijinim astfel un comportament pasnic, bazat pe ape interioare (emotii) cat mai curate.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).