Cupa Aqua Carpatica revine la Vatra Dornei, cu o ediție in memoriam Stelian Chiforescu

Cupa AQUA Carpatica la minifotbal revine, după o pauză de 2 ani, cauzată de pandemie, cu ediția a IX-a, informează pagina de Facebook Aqua Carpatica.

Competiția va avea loc în perioada 13-15 mai, la Vatra Dornei, fiind una specială, dedicată memoriei celui care a inițiat-o în anul 2012, apreciatul om de afaceri Stelian Chiforescu.

Pasiunea pentru sport și pentru dezvoltarea comunității locale este o moștenire pe care Jean Valvis, Președinte-Director General AQUA Carpatica, alături de Adrian Chiforescu, brand manager Valvis Holding, o duc mai departe cu bucurie și mândrie. Aceștia privesc cu încredere către viitor și către tinerii talentați din zonă care iubesc acest sport și își doresc să îi încurajeze și să îi susțină punând încă o cărămidă la proiectul frumos și îndrăzneț început în urmă cu 10 ani de domnul Stelian Chiforescu.

Baza Sportivă „Stadium Yanis” va fi locul de desfăşurare al uneia dintre cele mai importante și longevive competiţii de minifotbal din judeţ, una dintre puținele din țară cu un asemenea fond de premiere, la care înscrierile sunt gratuite. Pentru ca toate meciurile să se dispute în 3 zile, organizatorii au limitat numărul echipelor, la această ediție, la 16, lista urmând a fi completată în ordinea înscrierilor.

Campioana va primi 5.000 de lei, locul 2 va primi 2.500 de lei, locul 3, 1.200 de lei, iar echipa care va pierde finala mică se va alege cu 700 de lei. De asemenea, vor primi distincţii cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul întrecerii urmând să fie recompensaţi de către organizatori cu câte 200 de lei. Premii speciale vor fi acordate, la fel ca şi la ediţiile precedente, şi celor mai tineri dintre jucătorii care se vor evidenţia pe durata competiţiei, cea mai bună tânără echipă fiind recompensată cu 1.000 de lei.