Credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. Cum pot intra in posesia acestuia?

Un obicei foarte des întâlnit mai ales în zonele rurale este lucratul fără acte legale. Multe persoane efectuează muncă zilnică fără a avea un contract de muncă sau o adeverință de salariu. Așa numitul “lucru la negru” sau “munca cu ziua” este un obicei foarte vechi care încă se mai practică. Nu este nimic rușinos sau rău în acest lucru, însă reprezintă un dezavantaj când vine vorba de nevoia unui împrumut. Din cauza lipsei contractului de muncă și a adeverinței de salariu, multe instituții financiare refuză să ofere împrumuturi de nevoi personale pentru persoane aflate în această stare.

Am nevoie de un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. Cum procedez?

Există câteva metode pe care le poți încerca, însă ele sunt diferite de la persoană la persoană. Un prim lucru pe care îl poți încerca este să apelezi la prieteni sau la membrii familiei. Dacă este vorba despre o sumă mică pe care știi că o poți returna la timp, împrumutul familial este cea mai bună metodă. Pentru a păstra legăturile strânse între tine și membrii familiei sau prieteni este elementar să returnezi fiecare bănuț în parte la timpul potrivit pentru a evita diverse certuri. Acesta metodă nu funcționează pentru toată lumea la fel datorită diferitelor tipuri de relati formate între o persoană și membrii familiei sale sau prieteni.

Am nevoie de un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. Nu doresc să mă împrumut de la prieteni, cum fac?

În cazul în care împrumutul de la persoane fizice nu este o opțiune pentru tine, mai există și alte opțiuni. Aici nu vorbim despre împrumuturi bancare. Un împrumut bancar iese din discuție dacă vorbim despre credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. O instituție financiară bancară nu va oferi un credit de nevoi personale unei persoane fără un venit declarat. Acest lucru pare o răutate, însă este doar un mecanism de protecție împotriva riscului creditorului de a nu avea posibilitatea de a returna banii la timp. Însă, din fericire există instituțiile financiare nebancare. Pe scurt, IFN-uri, acestea se ocupă cu împrumuturi nebancare către persoane fizice. Șansele de a primi un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu sunt mult mai mari. Pentru a afla care din aceste IFN-uri te poate ajuta cu un împrumut, este îndeajuns să faci o singură căutare pe Google. Vei găsi o listă mare de IFN-uri din țara noastră, astfel, te poți interesa care din acestea oferă împrumuturi persoanelor fizice. În momentul în care ai găsit o instituție potrivită pentru nevoile tale, nu  mai rămâne nimic de făcut  decât să iei legătură cu IFN-ul respectiv. Ai varianta de a caută un sediu al firmei în orașul tău sau în cel mai apropiat oraș de tine, dar dacă acest lucru nu este o posibilitate, ai avantajul de a apela la un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu online la ei pe site. Totul este simplu și rapid, încât oricine poate apela la un împrumut online. Nu este nevoie să ai cunoștințe avansate de calculatoare pentru a-ți da seama cum se completează un formular.