Conferința Științifică Internațională „Impactul schimbărilor climatice asupra biodiversității agrosilvice”

Centrul de Studii și Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică „Acad. David Davidescu”, din cadrul Academiei Române, anunță Conferința Științifică Internațională „Impactul schimbărilor climatice asupra biodiversității agrosilvice”, eveniment care se va desfășura în Sala de Consiliu I.N.C.E. „Costin C. Kirițescu”, Calea 13 septembrie, Nr. 13, în data de 14 aprilie 2022, începând cu ora 930.

Obiectivele conferinței vizează identificarea și evaluarea cauzelor, efectelor, dar mai ales a soluțiilor de la nivel macro și microeconomic în scopul atenuării efectelor negative ale schimbărilor climatice asupra potențialului productiv al agriculturii, cât și al biodiversității agrosilvice.

În funcție de gradul științific de abordare a punctelor care compun obiectivul general al acestei conferințe, în program au fost selectate 19 lucrări, dintre care 10 vor fi prezentate direct, iar 9 pe postere.

Autorii sunt cercetători și cadre didactice universitare, din țară și străinătate.

Evenimentul va fi onorat prin prezența unor personalități de seamă din conducerea Academiei Române, Academia de Științe Agricole și Silvice           „Gh. Ionescu – Șișești”, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, precum și a unor fermieri, cercetători, cadre didactice și doctoranzi cu reale preocupări în domeniul biodiversității agrosilvice.

Persoana de contact:

CS III Laurențiu Ciornei. Tel. 0722.283.403; laurentiu.ciornei@ince.ro.