Competiția Victory Cup, sustinuta și de Fundația Alexandrion

Competiția de minifotbal Victory Cup și-a desemnat câștigătorii ediției cu numărul 10. Turneul a strâns la start 96 de formații și peste 1500 de jucători legitimați, printre care și nume sonore care au făcut spectacol pe prima scenă a fotbalului românesc sau la echipa națională care acum s-au retras pe terenul de minifotbal.

Marius Mitu, fostul jucător de la Steaua, Universitatea Craiova și Anderlecht a reușit să câștige cupa, mijlocașul fiind liderul echipei Fan Courier, ce a dispus în finală de AS Roma București.

Electrictelecom este formația care s-a impus în Liga 1, în timp ce Old New Stars, formație din care fac parte foștii steliști Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv sau Bănel Nicoliță. 

Fostă dublă campioană la Victory Cup, Old New Stars (locul 5 în acest sezon) este o veterană în cadrul competiției, la care a luat startul în ultimele 6 ediții.

Un fost rapidist a fost premiat pentru cel mai frumos gol al ediției, rapidiștii Romeo Stancu, Andrei Ciolacu și Nicolae Vasile, campioni în liga 3  

Cu un gol desprins de pe Copacabana, Filip Magdalinis, fost jucător la Rapid, a primit din partea lui Miodrag Belodedici trofeul pentru cel mai frumos gol al ediției. “Braziliana” peste un fundaș, apoi o boltă elegantă peste portar, fiind ingredientele unei execuții de pus în ramă.

Magdalinis nu a fost singurul rapidist premiat la Victory Cup, astfel că, 1923.ro, echipă din care fac parte Romeo Stancu, Nicolae Vasile și Andrei Ciolacu, a reușit să promoveze în liga secundă după ce a câștigat seria din eșalonul terț.

Competiția Victory Cup a fost sustinuta și de Fundația Alexandrion.