Compasiune si #apecurateasumate in Ziua Internationala a Solidarității Umane

Ziua Solidarității Umane, celebrată pe 20 decembrie, are ca scop principal cresterea gradului de conștientizeze a necesitatii de reducere a sărăciei și luarea de măsuri concrete de contracarare a acesteia. 

In cadrul evenimentului #apecurateasumate, sustinut de AQUA Carpatica, ne-am intalnit la Centrul Holistic Soma, din sectorul 3, Bucuresti, pentru a experimenta impreuna exercitii de recunostinta, de compasiune si de deschidere a inimii. Cum? Prin desen,

confectionarea decoratiunilor de iarna si multa joaca!

Apele – emotiile noastre interioare, sunt stari trecatoare, influentate de mediu, cat si de convingerile pe care le avem. Ele ne atrag sau ne indeparteaza de diferite persoane si situatii de viata. Atunci cand invatam sa avem compasiune fata de noi insine si sa ne pastram curate apele interioare, reusim sa ne gestionam mai usor viata si sa traim cu mai multa acceptare si bucurie. Ne reamintim ca putem imbatrani pastrandu-ne sufletul de copil!

Bogatia inseamna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. In aceasta zi de solidaritate umana, impartaseste cu ceilalti o parte din bogatia ta interioara sau materiala, astfel incat sa amplifici sentimentul de sustinere si de compasiune in lume.

Desi actiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Hraneste-ti compasiunea intr-un mod constient si fii solidar fata de diversitatea lumii!

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).