Ce ar trebui să poarte femeile înalte? 4 sfaturi pentru a te simți apreciată!

De multe ori, înălțimea pe care o ai poate să te încurce în alegerea pieselor de îmbrăcăminte sau de încălțăminte. Dincolo de gusturile tale și de stilul care te caracterizează, contează să optezi pentru variantele care te avantajează și care îți fac bine. Fiecare corp este diferit și trebuie să înveți să te adaptezi cerințelor sale.

În acest articol vei afla ce ar trebui să porți dacă ești înaltă, dar și 4 sfaturi pe care poți să le urmezi pentru a fi apreciată!

1. Alege vestimentații potrivite!

Fiecare este liber să se îmbrace cum dorește, însă nu poți ignora faptul că există anumite secrete care pot fi puse în practică, în funcție de conformația ta. Probabil că știi deja faptul că anumite articole vestimentare nu sunt recomandate unor anumite tipuri de staturi, mai ales din punct de vedere optic. 

Din fericire, înălțimea este un avantaj în această situație. Poți purta rochii mulate pe corp, rochii lungi, blugi skinny sau evazați, dar și fuste midi, fără a te teme că vor contribui negativ la aspectul tău, ba dimpotrivă. Spre deosebire de fetele scunde, cele înalte au acest noroc. Singurul lucru la care ar trebui să ai grijă sunt imprimeurile. Acestea pot adăuga optic câțiva centimetri în plus.


2. Vezi ce fel de încălțăminte îți este recomandată

În funcție de conformația corpului tău, trebuie să înveți ce modele de încălțăminte sunt recomandate staturii tale. Sănătatea picioarelor tale este extrem de importantă, fiindcă ele îți susțin întreg corpul, zi de zi. Astfel, poți opta pentru pantofi cu toc de diferite modele, ținând cont, însă, de efectul optic pe care îl poate avea numărul pe care îl porți. Din acest punct de vedere, unele tipuri de încălțăminte îți pot face piciorul să pară mai lung decât este de fapt. 

Din fericire însă, dacă ești înaltă, ești o norocoasă! Nu oricine poate purta balerini la orice petrecere! Găsești pe piață nenumărate modele de balerini de damă la reducere, dar, de asemenea, poți opta și pentru pantofi cu toc mai mic, sandale, indiferent de ținuta aleasă, fiindcă înălțimea ta te va ajuta să pari, în continuare, suplă și elegantă.

3. Cunoaște-ți corpul!

Este foarte important să te afli într-o armonie cu corpul tău! Dacă reușești acest lucru, vei vedea că el îți dă tot timpul semnale pe care le poți interpreta cu ușurință. Pentru persoanele înalte, statura are caracteristicile ei. Toate segmentele corpului sunt mai alungite, ceea are un anumit efect la nivelul articulațiilor și al vertebrelor. 

De exemplu, înălțimea te poate face să stai cocoșată în mod involuntar, iar acest lucru poate contribui negativ la sănătatea ulterioară a corpului tău. Orice disconfort sau durere trage un semnal de alarmă! Însă, este recomandat să devii conștientă de aceste lucruri, înainte să înceapă să doară. Fii atentă la corpul tău!


4. Ai încredere în tine!

Mai presus de toate, este necesar să ai încredere în tine! Faptul că ești înaltă nu este un dezavantaj, este doar felul tău de a fi. Nu pune preț pe judecata oamenilor și simte-te confortabil în pielea ta, fiindcă, oricum ar fi corpul tău, este o dovadă de frumusețe și unicitate pe care trebuie să o îmbrățișezi și să o iubești!

Așadar, a fi înaltă nu este un impediment, ci o caracteristică a corpului tău pe care trebuie să o apreciezi. Singurul lucru de care trebuie să te preocupi este sănătatea ta și micile dereglări care pot apărea din pricina unei conduite sau a unei posturi defectuoase. Poartă tot ce îți place, în stilul tău! Și, mai ales, nu uita să fii atentă la ce îți cere sau îți semnalează corpul tău!

Sursa foto: pixabay.com