CAZ UMANITAR Vasile Gogonețu

Vali are 44 de ani, e din Popești Leordeni și se luptă demn de 8 ani cu un cancer agresiv – ”carcinom sino-nazal de tip salivar etmoido-frontal drept”.

N-a cerut sprijin decât printre apropiați și doar când n-a mai putut, când cancerul a avansat. Doar că acum chiar e nevoie de noi toți, de OAMENI, de sprijin.

Vali a ajuns deja la metastaze (pielea capului, plămâni) și trebuie intervenit #URGENT. Altfel, lupta lui ar putea fi în zadar…

Acasă-l așteaptă de băiat de 15 ani care a trecut Testele Naționale cu brio, note peste 9. Un băiat pasionat de karate, campion în competiții naționale și internaționale, multiplu medaliat cu AUR și ARGINT.

De la Campionatul European din acest an s-a întors cu 5 medalii pentru România. 5! Iar în 2022, la Campionatul Mondial și la European am numărat nu mai puțin de 7 medalii.

În afara multiplelor operații, 4.000 Euro costă lunar medicamentul pentru imunoterapie (Libtayo) timp de 1 an (adică 48.000 Euro). Plus o grămadă de alte cheltuieli mai mici și mai mari.

Lupta cu cancerul e dură, cancerul nu iartă. Iar Vali nu-și permite să-l piardă, e încă tânăr. Familia lui are nevoie de el!
CONT PENTRU DONAȚII

💙 LEI: RO38RZBR0000060009893224
💙 Titular: VASILE GOGONETU
💙 Nume banca: Raiffeisen Bank
💙 Cod Swift banca: RZBRROBU
💙 Detalii plată: DONAȚI