Castigatorii CONCURSULUI de desen „Magia apei informate cu foc de iulie”

Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica si-au ales castigatorii concursului  lansat in perioada  27 – 31 iulie 2020.

CONCURS  desen „Magia apei informate cu foc de iulie”

Daca te numeri printre cei care au ne-au trimis desenul lor cu viziunea personala asupra lunii lui cuptor, inseamna ca participi si tu la concursulul de desen „Magia apei informate cu foc de iulie”.

Le multumim pe acesta cale tuturor sustinatorilor „focului”, ai mediului si al emotiilor fierbinti, indiferent de varsta, care ne-au trimis desenul lor asternut pe un material reciclabil: hartie, carton, panza, plastic, lemn, metal etc.

Asa cum v-am anuntat, astazi va prezentam si cele 3 desene care au fost premiate. Cele care ne-au inspirat cel mai mult, desi fiecare viziune trimisa de voi are cu certitudine un farmec aparte. Drept pentru care va multumim.

Premiile pentru cei trei castigatori constau in:

  • o sedinta online gratuita de terapie florala Bach + remediu (cu Ileana Vladut – terapeut BFRP) (locul 1)
  • o mandala pictata in puncte pe panza canvas, cu culori acrilice (locul 2)
  • apa minerala si plata Aqua Carpatica (baxuri, sticle de 0,5 l) (locul 3)

Castigatorii sunt :

Locul 1 –  Radu Marin, din Bucuresti (desen pe resturi de OSB din lemn reciclat )

Locul 2 – Tomescu Gabriela, din Timisoara (desen pe o galeata veche zincata)

Locul 3   Mirela Sima, din Bucuresti (desen pe carton panzat)

Ca sa vezi primul  urmatoarele noutati, concursurile si materiale difuzate, aboneaza-te la canalul Youtube.

Fii pregatit in  continuare sa scoti la iveala artistul din tine, avand alaturi un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica!

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).