Cadourile de casă nouă – scurt ghid

Una dintre cele mai dificile decizii de luat atunci când cumpărați un coș de cadouri pentru inaugurarea unei locuințe este alegerea darurilor care vor spune cu adevărat „Bun venit în noua casa!”, într-un mod cat mai călduros și original cu putință.

Dacă doriți idei de coșuri de cadouri “de casa noua”, s-ar putea sa nu fie întotdeauna ușor sa gasiti lucrurile care să răspundă gusturilor și intereselor noilor proprietari.

Cosurile cadou de casa noua – pentru ca cei dragi sa se bucure cat mai mult de noul lor cămin

Fie că sunteți în căutarea unor idei de cadouri pentru un cuplu, pentru un prieten apropiat sau pentru cineva din familie, aceste idei de daruri de casa noua se vor potrivi cu o gamă largă de oameni și bugete.

Găsiți toate tipurile de cadouri personalizate și cosuri de cadou în magazinul online SidoraGifts.ro!

Iată cateva sfaturi rapide:

  1. Alege o tematică a cadoului, în funcție de destinar – este un domn, o doamna? Care ii sunt pasiunile? Petrece mult timp în casa …sau în special în bucătărie? Este pasionat de anumite decoratiuni? Astfel, poți dărui ceva de care destinatarul să aibă cu adevărat nevoie și poți adaugă un dram de creativitate pentru a impresiona!
  2. Pune pret pe ambalaj! O cutie frumoasa, eleganta, va face cadoul de neuitat. Un “coș” sau un recipient frumos, poate tradițional, va completa tematică de care am vorbit anterior. Deseori, aceasta va putea fi folosită în continuare, în casa, de proprietar.
  3. Calitate sau cantitate? Care criterii ar trebui urmărite cu prioritate? Încearca sa alegi produse premium, ce sa nu lase impresia de “zgarcenie”. În egala masura, alege un coș “plin” – va da impresia de abundenta, generozitate – lucruri pe care vrei sa le transmiți și noilor proprietari ce tocmai s-au mutat într-o locuință, nu-i așa?

Pentru a-ti usura munca, de acum poți sa comanzi online un pachet personalizat, un dar de casa noua ce sa poarte amprenta dorită. Uite doar cateva din sugestiile ce te pot ajuta sa cumperi ușor ceea ce ți se potrivește:

Pentru ca dragostea trece prin stomac, nu poți sa dai greș cu un cadou pentru pasionatii de gatit. Ai un set de cutite Rada Cutlery din SUA, vase ramekin din portelan rezistente pana la 600 de grade (Hendi), prosoape textile de bucătărie și o carte cu retete (Jamila, volumul 2).

Un proverb vechi spune “Mielul gras, cuţit ascuţit cere” – însă fie ca destinatarul cadoului Trio gătește traditional, contemporan sau vegan, un set de cutite este mereu binevenit intr-o casa nou. Ce spui însă nu de unul, ci de trei seturi, distincte? Rada Cutlery (o marca americana de renume) aduce cuțite ușoare, elegante, durabile și perfecte pentru zeci de sarcini! Adaugă vase de porțelan pentru gătit, prosoape și setul este complet!

Acum, cat zapada inca acopera muntii si dealurile, alege sa oferi un pachet bogat în produse și decorațiuni de iarna. Impaci mai multe gusturi: ai crema de dus si crema de maini, căni și zaharnite cu motiv românesc, decorațiuni de iarna. Totul într-o ambalare premium!

Pentru relaxarea mult dorită după mutarea în noua casa, doamnele ori domnisoarele merită cateva atenții aparte – descoperă un coș ce contine un Prosecco Mionetto, o masca purificatoare, hidratanta si calmanta de fata, lumanare parfumata, prosoape de baie, rame foto. Odihna placuta …