Artistic Dent – 10 Ani, un model inspirational creat de implantologul Sorin Găgeanu

”Se spune că, într-o pădure, izbucnise un incendiu devastator și o pasăre Colibri tot aducea apă în cioc, ca să stingă focul. Toate celelalte animale, înnebunite de spaimă, fugeau care încotro, pe unde nimereau. Însă, pasărea Colibri continua, să care apă cu ciocul. Un tigru, conștient de zădărnicia demersului, îi atrase atenția: „Ești nebună? Tu crezi că poți să stingi focul ăsta imens, cu stropul de apă pe care-l aduci?” Pasărea Colibri îi răspunse: „Eu îmi fac partea mea…”.

Dacă fiecare dintre noi ar încerca să facă ceva bun pentru comunitate, lucrurile din jur ar începe să arate diferit, căci România este oglinda oamenilor care o locuiesc. Printre puținii români care au înţeles asta se numără și Sorin Găgeanu.

Implantologul de succes nu s-a sfiit să-şi suflece mâinile şi să strângă gunoaie de prin păduri sau de pe Şoseaua de Centură, antrenându-şi şi cunoscuţii să facă la fel. Tot el a capacitat oamenii să planteze sute de puieţi de copaci, viitoare perdele forestiere.

De asemenea, după ce a colindat Europa pe bicicletă, Sorin Găgeanu a terminat anul acesta cursa Paris – Brest – Paris.

După ce a încheiat „Olimpiada ciclismului de anduranță”, Sorin a cerut-o în căsătorie pe Diana, pe inelul de logodnă fiind inscripționat PBB (Paris Brest Paris) și o bicicletă.

Toate aceste activități culturale, competiții sportive, acțiuni caritabile și de curățenie sau plantări de puieți au fost făcute în cadrul proiectului Artistic Dent.

Te-ai gândit vreodată că poți să mergi la o clinică de medicină dentară cu aceeași plăcere și seninătate cu care te duci la un centru SPA? Ai asociat vreodată stomatologia doar cu sănătatea și cu frumusețea (atât interioară, cât și exterioară!) și nu cu durerea? 

Ei bine, această stare de spirit o poți găsi la cabinetul Artistic Dent, care a împlinit recent 10 ani. Acest centru stomatologic modern și prietenos, unde vi se oferă servicii premium la prețuri premium, a fost creat astfel încât pacienții să se simtă ca acasă și unde să revină cu mare drag.

Din programul evenimentului de sărbătorire a 10 ani de Artitic Dent a făcut parte meet&greet Visuals Dan Ionescu, Vernisaj Clanul Bălanu (sculptură, pictură și grafică), concert chitară cu Bălan/Torsan și o tombolă.

Asta pentru că arta a făcut casă bună tot timpul la cabinetul de implantologie Artistic Dent.

Foarte mulţi dintre noi nu ne trăim visele pentru că pur şi simplu nici nu îndrăznim să încercăm. Implantologul Sorin Găgeanu este din categoria celor care au îndrăznit, făcând din Artistic Dent un model inspirational. (text, foto și video – Teodor și Romeo Chiriac)