Arbitru internațional francez Herve Madramany, impresionat de organizarea Vitality Open Tour

Herve Madramany (“White Badge”), care oficiază ca arbitru de scaun la cea de a VII-a ediție a Vitality Open Tour, spune că este impresionat de condițiile de organizare ale acestui turneu internațional de la Tenis Club Curtea de Argeș.

“Am avut șansa să arbitrez în moderna bază de la Tenis Club Curtea de Argeș de la finala Inedit Open Tour sau meciuri la Argeș Cup, până la Press Cup Dr. Oetker. Acum sunt din nou la Vitality Open Tour. De fiecare dată condițiile oferite și organizarea sunt ireproșabile aici. Iar acum este admirabil faptul că s-a organizat un asemenea turneu internațional cu premii în valoare de 15.000 de dolari în condițiile dată de situația de pandemie”, a spus Herve Madramany.

În cursul acestei săptămâni, la Tenis Club Curtea de Argeș se dispută cea de a VII-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari.

La acest turneu international concurează în probele de simplu și de dublu jucători din Franța, România, Spania, Croația, Kazasthan, Ucraina, Bulgaria, Slovacia, Polonia, Olanda, Argentina. SUA, Italia, Serbia, Grecia, Canada, Islanda, Marea Britanie, Moldova, Bangladesh, Israel, Germania.

Organizatorul Vitality Open Tour 2020 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania. Sponsorul principal al ediţiei 2020 este Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, parteneri media – Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising.