Aqua Carpatica din România – Patria Apelor Minerale este prezentă la Expo 2020 Dubai

România merită să fie promovată la nivel internațional, este o țară unică, cu peisaje care îți taie răsuflarea și comori de neprețuit. Printre acestea, se numără și apele minerale naturale. România are peste 60% din izvoarele Europei de ape minerale naturale, izvoare cu ape folosite în scop terapeutic, izvoare cu ape extraodinare care se exportau acum 800 de ani la Constantinopol, izvoare cu ape premiate la nivel internațional, izvoare care conțin cea mai pură apă minerală din lume.

„AQUA Carpatica și-a construit un vis îndrăzneț de a pune România pe harta lumii și de a fi recunoscută la nivel internațional ca Patria Apelor Minerale, iar acest vis merge mai departe, chiar și în vremuri atipice. Suntem prezenți la Expo 2020 Dubai, unde susținem calitatea extraodinară a apelor minerale românești la Water Bar-ul #H2RO”, se precizează pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

România participă la Expoziţia Universală de la Dubai, care a început pe 1 octombrie și se desfășoară până pe 31 martie 2022, cu pavilionul „New Nature”, un concept bazat pe echilibrul om – natură, care include manifestări umane, dar şi aspecte economice şi ştiinţifice.

Apa României va fi elementul principal, o experienţă redată prin brandul H2Ro şi un water bar. Sunt propuse soluţii pentru viitor, la nivel planetar, prin exploatarea potenţialului autohton, local. Arhitectura pavilionului reflectă simbolurile sculptorului Constantin Brâncuşi şi îşi propune, urmărind tema stabilită, să conecteze specialişti atât pe durata expoziţiei, cât şi după.

Pavilionul „New Nature“ va fi compus din mai multe expoziţii permanente şi temporare, video şi interactive. Tema expoziţiei universale este „Connecting Minds, Creating the Future”.