„Ape curate asumate”. 21 iunie – Lunea Rusaliilor, Solstiţiu şi pacea Yoga

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa, cea care ne formeaza in cea  mai mare masura corpul si emotiile. Haideti sa contribuim cu totii la pastrarea curateniei ei!

Luni, 21 iunie, ne dam intalnire cu pasionatii de yoga, pentru a celebra atat Ziua Internationala Yoga, cat si solstitiul de vara. Unde? In sectorul 2, Bucuresti, in zona parcului, Bd. Basarabia 37-39.

Data în care se sărbătorește Ziua Internațională Yoga nu este aleasă la întâmplare deoarece, în ziua de 21 iunie, soarele începe să se deplaseze de la nord spre sud față de Pământ.

Din perspectiva filosofiei yoga, această dată semnifică perioada transformărilor și este ideală pentru schimbări.

Anul acesta sarbatoarea Solstitiunlui se suprapune si cu Lunea Rusaliilor, a Sfantului Duh sau Lunea Sfintei Treimi, zi cu o putere semnificativa pentru a ne reconecta la pacea interioara si a ne curata gandurile si emotiile (apele interioare) prin rugaciune, meditatie, yoga, plimbare in natura sau orice alta activitate care ne aduce bucurie in suflet.

“Yoga reprezintă un dar neprețuit pentru sănătatea noastră, dar și pentru starea de bine. Este unitatea dintre minte și corp, dar și dintre gând și acțiune. Yoga nu înseamnă doar exercițiu fizic, ci și o modalitate prin care descoperi sentimentul de unitate cu sinele, lumea și natura”.

Este o uniune între corp, minte și conștiință, o modalitate prin care îți unești diferite aspecte personale. Să faci yoga nu înseamnă să faci decât exerciții fizice, ci să îți revigorezi mintea și sufletul. Practicarea yoga urmărește cunoașterea directă a ființei umane, adâncirea cunoașterii de sine și înlăturarea limitărilor cauzate de ego.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).