Antonia și Vanotek, în concert la K-Mistry Party by Kreskova Vodka, la Club Noa din Cluj Napoca

Kreskova Vodka dă cu adevărat startul vieții studențești! Tinerii din Cluj-Napoca, și nu numai, sunt tare norocoși. Marți, 17 decembrie, va avea loc K-Mistry Party by Kreskova Vodka, în club Noa, unde distracția, voia bună și shot-urile vor fi în prim-plan, iar Antonia și Vanotek vor crea o atmosferă electrizantă.

Iarna aceasta are cu siguranță un vibe aparte împreună cu Kreskova Vodka. Înainte ca studenții să se urce în tren și să plece acasă, iar noi ceilalți să începem cursa contra-cronometru pentru cadouri și predat situațiile de sfârșit de an, toți trebuie să experimentăm beat-ul cool al iernii la K-Mistry Party, unde ritmurile electronice ale lui Vanotek și hit-urile Antoniei vor oferi experiența anului 2019.

Pentru aceia care vor fi săptămâna aceasta în Cluj-Napoca, Kreskova Vodka vă familiarizează cu nebunia vieții de noapte și dacă vreți să vedeți ”if there is K-Mistry” între voi și noii prieteni, fiți pe fază pe 17 decembrie, în Club Noa, de la ora 22.00, pe cele mai cool melodii ale momentului.

Brand ambassadorul Kreskova Vodka, Antonia, lansează seria K-Mistry Party în Cluj-Napoca și o va continua în marile orașe din România, printre care Iași și București. Hit-uri ca ”Touch me”, ”Matame” și ”Sună-mă” vă vor face să dansați fără să simțiți oboseala, iar cu super shot-urile Kreskova Vodka veți trăi cu adevărat chimia momentului.

Dacă nu ați trecut pe la chimie în ultima vreme, o puteți face la K-Mistry Party, la Chemistry Lab, unde puteți să vedeți prin microscop detaliile unei seri de neuitat. Orizonturile sunt lărgite de Kreskova Vodka, deci ”sky is the limit”! Mai mult de atât, se va lăsa și cu premii surpriză. Stay tunned!

La Cluj, Antonia nu vine singură, ci cu Vanotek, care a pășit în industria muzicală la 17 ani, iar într-un timp foarte scurt a colaborat cu nume mari precum Eneli, Minelli, Yanka. El va întreține atmosfera până dimineață cu ritmurile sale cunoscute în toată lumea.

Seria petrecerilor K-Mistry Party în 2019 continuă pe 19 decembrie la Iași, în Club Undergound, începând cu ora 22.00, iar biletele sunt deja disponibile pe https://m.iabilet.ro/bilete-iasi-concert-antonia-si-vanotek-underground-pub-49641/.

Kreskova Vodka este destinată consumatorilori tineri care au un stil de viață activ și care acordă mai multă atenție calității timpului petrecut cu prietenii. Fiind prezentată într-o sticlă cu un design contemporan și cu o abordare modernă, Kreskova Vodka are un conținut de alcool de 40%, o aromă rafinată, fiind obținută prin procesul de distilare și filtrare realizat în cinci etape. Apa ultra pură și alcoolul neutru obținut din cereale sunt principalele ingrediente care constituie gustul unic Kreskova. 

Despre Alexandrion Group:

Alexandrion Group este lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaţionale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Kreskova  Vodka, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea în urma unei achiziţii importante în 2018 a șase companii noi, care acum reprezintă o entitate separată în cadrul Grupului sub numele THE ICONIC ESTATE, completând portofoliul cu vinuri liniștite și spumante premiate.