Alexandrion Group te asteapa sa joci padbol in mall la Craiova!

Din 26 iunie, în premiera absolută in Romania, un teren de padbol a fost instalat in interiorulul unui mall! Este vorba despre Electroputere Mall Craiova, care pe toata perioada campionatului european, oferă un spectacol sportiv inedit, organizat împreuna cu Asociatția Română de Padbol, informează Revista Sport Magazin!

Weekendul  3-4 iulie a fost plin de evenimente , dintre care cel mai interesant a fost demonstrația de padbol ce a avut loc intre doi mari campioni ai jocului de FIFA,  Dan Buzărnescu si Ovidiu Pătrașcu, pe de o parte, și campionii Romanian Padbol Tour,  Mihai Roman (atacant la U Craiova),  fostul fotbalist Olivian Surugiu și Laurențiu Dinuica, de cealaltă parte a fileului.

“Padbol are reguli diferite față de tenisul de picior obișnuit și deschide noi orizonturi în privința felului cum poți să marchezi cum poți să câștigi jocul.  Dacă ar fi să fac o echipă de padbol cu unul dintre jucătorii Universității Craiova aș face cu Cicâldau, mi se pare nu neapărat cel mai în formă, dar cel mai constant component al echipei și cred că e printre cei mai buni din campionat dacă nu chiar cel mai bun.” – Ovidiu Patrascu, fost campion mondial la FIFA.

“Am jucat de mai multe ori, cu Mihai Roman, care este prietenul meu bun. Ast[zi m-am simțit onorat pentru că am jucat cu cei mai buni din jucători din țară, deci cu niște jucători de excepție. Sunt un perfecționist și dacă fac ceva, vreau să fac cum trebuie, iar de la ei am foarte multe de învățat. Ușor, ușor, cu antrenamente, voi progresa, pentru că padbolul este un joc foarte spectaculos care chiar îmi place foare mult”- Dan Buzărnescu, campion național FIFA.

Alexandrion Group a fost, ca întotdeauna,  ca și partener al Asociatiei Romane de Padbol, oferind cadouri celor prezenți.

Pentru cei care se intreabă cum este posibilă practicarea unui sport- frate cu fotbalul, chiar în incinta unui mall, le reamintim ca terenul de padbol are doar 60mp și este delimitat de pereti de sticlă, inalțimea totală a acestuia fiind de 4 metri. Se joacă în echipe de câte doar doi jucători, și se punctează ca la tenisul de câmp.

Fiecare zi poate aduce noi surprize pentru craiovenii, terenul de padbol fiind centrul de atracție în aceste zile.