Alexandrion Group, de trei ani alături de Padbol România. Turneul Olteniei, primul eveniment Romanian Padbol Tour 2022

În weekendul 2-3 aprilie a avut loc primul eveniment Romanian Padbol Tour al anului, Turneul Olteniei– turneu național de tip Open. Acesta a fost organizat  imediat dupa Gala Alexandrion, cea mai importantă gală sportivă a anului, de către Asociația Română de Padbol și Baza Sportivă Flux Arena Craiova, iar întregul eveniment a fost transmis în direct de postul de televiziune Oltenia TV.

La turneu au participat echipe la nivel național, fazele finale disputându-se intre echipele clubului Flux Arena,  Surugiu/Popescu/Raducan (locul 1), Dinuică/Ciobanu (locul 2), si echipele din Giurgiu și Cugir, locul 3 si 4, formate din Turnea Gabriel/Vrabie Mugurel și Surd Aurelian/Văsian Ovidiu. La festivitatea de premiere a participat și Mihai Roman (fotbalist FC Botoșani), cel care, alături de Laurențiu Dinuică a obținut in 2021 doua titluri de vicecampion la Padbol, la Turneul Bucovinei și al Olteniei.

Alexandrion Group, de trei ani alături de Padbol România

Alexandrion Group, unul dintre cei mai importanți susținători ai valorilor sportive din România, este deja de trei ani alături de noul sport. Binecunoscutele mingi  “Esență de Campion” au fost prezente în ultimii ani in Oltenia, Moldova, Bucovina, precum și la Cupa României la Padbol, organizată la CSN Lia Manoliu, chiar la 100 m de Arena Națională.

Podiumul Turneului Olteniei 2022 a sărbătorit cu spumantele Millennium, iar cina festivă a fost stropită cu alte produse ale partenerului Alexandrion Group.

Padbol Romania crește în valoare de la an la an, iar acest fapt se reflectă și prin calitatea partenerilor oficiali care i se alătură. Supranumit și sportul spectacol, padbol este un sport foarte dinamic și interesant, dar și foarte vizibil datorită circuitului său național anual Romanian Padbol Tour.

Din acest an, circuitului oficial Romanian Padbol Tour, precum și întregului fenomen sportiv dezvoltat de Padbol România, se alătură un nou partener. De această dată un partener tehnic, Joma Sport SpaniaAstfel, toți participanții au fost îmbrăcați în tricouri Joma și premii din partea partenerului Joma Sport și Padbol Romania.

„Competițiile naționale din circuitul Romanian Padbol Tour au un caracter oficial și sunt organizate la un nivel profesional, oferind respect și apreciere tuturor sportivilor noști. În respect pentru ei, pentru imaginea jucătorului de padbol, am alăturat sportului nostru un partener tehnic puternic precum Joma Sport Spania. Odată cu acest parteneriat important, oferim o linie de echipamente accesibilă tuturor practicantilor la nivel național. Ei își vor putea arăta astfel cu mândrie apartenența la această frumoasă comunitate în plină dezvoltare.”- Elisabeta Gherghisan, Președinte Padbol România.

Unul dintre partenerii Turneului Olteniei a fost Alexandrion Group.

Urmează o mare premieră pentru Romanian Padbol Tour – Turneul Banatului. Evenimentul are loc în perioada 21-22 mai, și este organizat de către Asociația Română de Padbol și Baza Spotivă Padbol Timișoara în incinta Shopping City Mall.

În luna iulie competiția se mută în Bucovina, la Baza Sportivă Campo di Medici, organizatoarea celei de-a doua ediții a Turneului Bucovinei.

Cupa Românei 2022, cel mai important eveniment al anului, este organizat de catre Asociația Română de Padbol în luna septembrie, pe terenurile Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”- București.

Evenimentele Padbol Romania 2022 însă nu se opresc aici. Sunt așteptate multe alte surprize oferite de cel mai la modă sport din Romania!

Urmărește noutăți despre cel mai nou, dinamic și modern sport din România pe www.padbol.roFacebook Padbol RomaniaInstagram Padbol Romania.