Alexandrion. Excepțional în fiecare zi

Momentele cheie din istoricul unui brand merită să fie celebrate și împărtășite cu toți cei care i-au fost alături pe drumul spre succes.
“Astăzi împărtășim cu entuziasm unul dintre aceste momente.
Brandul Alexandrion, liderul indiscutabil al pieței de brandy din România, are o nouă identitate vizuală, care îl repoziționează într-o categorie superioară și va capta interesul unei palete de consumatori mai extinse.
Noua identitate vizuală va fi dezvăluită treptat, printr-o amplă campanie de comunicare, ce susţine strategia de poziţionare a brandului.
Spotul TV care va fi difuzat, începând de astăzi, pe principalele canale de televiziune din România, reprezintă elementul cheie al campaniei și este construit în jurul unui mesaj puternic: «Excepţional în fiecare zi ».
Noi suntem cei care avem puterea să transformăm fiecare moment, fiecare eveniment, indiferent cât de mic ar părea, într-unul EXCEPȚIONAL.
Prin munca sustinută pentru atingerea obiectivelor, prin bunătate și compasiune față de ceilalți, prin învățare și dezvoltare continuă, prin atitudinea pe care o avem față de ceea ce ni se întâmplă, putem crea EXCEPȚIONALUL, în fiecare zi.
Sărbătorește împreună cu Alexandrion fiecare moment în care TU ai fost EXCEPȚIONAL!”, se precizează pe pagina de Facebook Alexandrion Group.