„Alegeri potrivite” si recomandari in lupta cu fricile „pandemice” si nu numai. Remedii florale recomandate marelui sculptor Constantin Brancusi

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33,  a avut-o astazi ca invitată specială pe Ileana Vlăduț, strănepoata lui Constantin Brâncuși.

Ileana Vlăduț ne-a vorbit, în cadrul emisiunii ce a fost moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, despre starea de frică din perioada COVID-19.

Terapeuta este practician certificat de terapie florală Bach, dar foloseste in cadrul consilierii si alte instrumente de vindecare, ce sustin pacientul pe calea regasirii armoniei interioare si a sanatatii. Si aici vorbim de vindecare reconectiva, Reconectarea, de hipnoterapie sau de terapia prin arta (desen mandale) si joc, ori de lucrul cu temele natale din terapia angelica sau cheile genelor si human design.

Ne-a marturisit si ce remedii florale ar fi recomandat marelui sculptor Constantin Brancusi, strabunicul sau!

 

Dr. Edward Bach a descoperit 38 remedii florale pentru diferitele tipuri de emotii negative, iar printre acestea se numara si frica de care oamenii pot suferi. Iata cateva recomandari practice de remedii pentru frici:

Mimulus pentru fricile de cauza cunoscuta Aspen pentru fricile vagi, irationale, inexplicabile Cherry Plum pentru frica de a nu pierde controlul rational Red Chestnut pentru frica si ingrijorarea execesiva pentru cei apropiati Rock Rose pentru teroare, groaza si stari de panica.

Pentru stari de urgenta si crize se foloseste combinatia Rescue remedy (remediul de urgenta).

 

„Orice Frici sau fobii  beneficiaza de tratamentul cu remedii florale Bach. Suntem permanent asaltati de informatii din mediul exterior. Mai mult sau mai putin veridice. La asta se adauga monologul  nostru interior si nu arareori exagerarea face loc fricilor si panicii. Apare astfel un cerc vicios in care nu mai stim unde este limita intre boala si inchipuire. Ne facem mai mult rau noi insine decat agentii din exterior. Singurul lucru pe care il putem imbunatati este perceptia pe care o avem asupra vietii noastre si asupra evenimentelor ce au loc. Faceti alegerile potrivite pentru a va creste imunitatea si curatenia monologului interior. ” – Ileana Vladut,  terapuet BFRP

 

Laurentiu Ciornei ne-a reamintit cum natura si padurea ne ofera remedii pentru sanatate si linistea interioara.

 

Actorul Victor Yila a prezentat rubrica “Munca la negru”.