Alǎturi de kinetoterapeuți, viața sănătoasă e un maraton, nu un sprint. #Apecurateasumate

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

Sub sloganul #TheHumanRace, de ziua mondială umanitară, celebrata in intreaga lume pe 19 august, provocarea transmisa de echipa Tot Ceea Ce este a fost aceea sa alergați, călăriți, înotați, mergeți sau sa faceți orice activitate la alegere pentru 100 de minute cumulative, între 18 august și 31 august, în solidaritate cu persoanele vulnerabile.

Pentru a face primul pas spre schimbarea stilului de viață, am ales ca spatiu de miscare si recuperare KinetoFit, locul care răspunde nevoilor corpului, aducand soluții inovatoare de recuperare medicală, sport, wellness, pregătire fizică și nutriție.

In cadrul evenimentului lunar #Apecurateasumate, am asigurat o hidratare corecta echipei KinetoFit (centru de fizio-kinetoterapie si welness, din Bucuresti), ca recompensa a efortului si sustinerii celor care au raspuns DA provocarii lansate pentru Ziua mondială umanitară 2021. Sub deviza” O viață sănătoasă e un maraton, nu un sprint”, echipa KinetoFit sprijina zilnic împlinirea sănătaii fizice și psihice a tuturor celor care le trec pragul.

Rămâneți solidari si alăturati-vă #TheHumanRace, care este provocarea globală a acțiunii climatice, în solidaritate cu oamenii care au cea mai mare nevoie de ea.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra emotiile si apele cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).