Afla care sunt premiantii concursului “Un weekend în culori și forme ale apei”

Evenimentele lunare “Focus to Green Eco Life” si “Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica si-au ales castigatorii concursului  lansat in perioada  26 – 28 iunie 2020, cand nu doar copiii, ci si adultii au fost invitati sa ne arate cum vad ei APA asternuta pe un material reciclabil: hartie, lemn, plastic, sticla, metal sau  panza.

Daca te numeri printre cei care au ne-au trimis desenul lor cu viziunea personala asupra APEI, inseamna ca participi si tu la concursulul Desen “Un weekend în culori și forme ale apei”

Le multumim pe acesta cale tuturor sustinatorilor apei, ai mediului si al emotiilor curate, indiferent de varsta, care ne-au trimis desenul lor asternut pe un material reciclabil: hartie, carton, panza, plastic, lemn, metal etc.

Asa cum v-am anuntat, astazi va prezentam si cele 3 desene care au fost premiate. Cele care ne-au inspirat cel mai mult, desi fiecare viziune trimisa de voi are cu certitudine un farmec aparte. Drept pentru care va multumim.

Premiile pentru cei trei castigatori constau in:

  • o sedinta online gratuita de terapie florala Bach + remediu (cu Ileana Vladut – terapeut BFRP) (locul 1)
  • o mandala pictata in puncte pe panza canvas, cu culori acrilice (locul 2)
  • apa minerala si plata Aqua Carpatica (baxuri, sticle de 0,5 l) (locul 3)

Castigatorii sunt :

Locul 1 – Paunescu Cristiana, din Galati (reprezentare din material plastic si hartie)

Locul 2 –  Sebastian Anghel, din Bucuresti (cu  doua reprezentari – desen pe panza si figurina desenata pe lemn)

Locul 3    Doina Dima, din Bucuresti (desen pe panza)

Ca sa vezi primul  urmatoarele noutati, concursurile si materiale difuzate, aboneaza-te la canalul Youtube

Fii pregatit in  continuare sa scoti la iveala artistul din tine, avand alaturi un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica!

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).