4 motive să alegi întotdeauna lumânări cu esențe naturale

Când vine vorba de relaxare, există o modalitate mai bună de a crea acea atmosferă specială decât cu o lumânare parfumată? 

 

Acum îți poți îmbunătăți această experiență magică de îngrijire cu ajutorul lumânărilor cu esențe naturale de la myricandles.ro. Spre deosebire de lumânările standard din comerț, aceste produse sunt confecționate exclusiv din ingrediente naturale, cu imense beneficii pentru sănătatea și bunăstarea ta generală.

 

Iată 4 motive pentru care să alegi întotdeauna lumânări cu esențe naturale:

       1.    Ingrediente 100% naturale

 

În compoziția lumânărilor clasice este folosită în general ceara din parafină care, prin ardere, eliberează substanțe chimice considerate la fel de periculoase ca fumatul pasiv. În cazul lumânărilor naturale, este folosită ceara de soia (derivată din boabele de soia), o resursă naturală și regenerabilă. Acestea care nu eliberează substanțe nocive sau toxice în aer când este aprinsă. De asemenea, fitilele sunt confecționate și ele din materiale naturale precum bumbac, cânepă sau lemn.

        2.     Parfumuri naturale, care durează

 

Majoritatea lumânărilor standard utililzează parfumuri sintetice pentru a obține diverse o varietate de fragranțe. Însă expunerea constantă la aceste parfumuri sintetice este dăunătoare pentru sănătate, în special pentru cei care suferă de astm și alergii. De aceea, utilizarea lumânări cu uleiuri esențiale naturale este singura modalitate de a obține un parfum plăcut, discret, care durează. În plus, oferă și multiple beneficii terapeutice – o ședință de aromaterapie nu este completă fără aprinderea unor lumânări naturale.

         3.      Ard mai mult, și… mai „verde”

 

Deoarece ceara naturală (din soia, de la albine) are un punct de topire mai scăzut, arderea va dura mai mult. Astfel, te vei putea bucura mult mai mult timp de lumânările tale preferate, având garanția că investiția inițială a meritat. În plus, ceara naturală este biodegradabilă și prietenoasă cu mediul – poți curăța cu ușurință resturile de ceară pentru a reutiliza recipientul pentru lumânări.

         4.       Sprijină întreprinderile mici și locale

 

Deși lumânările cu esențe naturale devin din ce în ce mai accesibile în supermarketuri, există și mulți artizani sau mici business-uri care creează lumânări naturale. De aceea, este o idee bună să sprijiniți astfel de afaceri locale. Pe lângă faptul că aveți garanția unui produs 100% natural, deseori este posibil să primiți și mici cadouri sau dovezi de recunoștință din partea proprietarilor magazinului.

 

Așadar, dacă nu ai trecut deja la lumânări naturale, nu mai aștepta. Există pe atât de multe arome, pe atât de multe beneficii ale lumânărilor de care te poți bucura împreună cu cei dragi! 

 

Sursă foto: burst.shopify.com.