“Valentin Popescu este un om al sportului deosebit de pasionat” – Robert Glință

Marketingul este o știință care trece dincolo de cifrele reci, vânzări și încasări. În sport caracterul și sentimentul de familie este mai presus de orice. Așa se face că sportivii se simt apreciați la adevărata lor valoare în fiecare an la Gala Trofeelor Alexandrion. Omul care strânge de fiecare dată o mare parte din această familie a sportului românesc este Valentin Popescu.

Când ai o familie fericită, când faci cu pasiune meseria pe care ți-ai dorit-o mereu și tot timpul te perfecționezi ce poți să vrei mai mult? Să fie și sportul o familie s-ar putea spune. Sau cel puțin așa s-a gândit Valentin Popescu, care prin Gala Trofeelor Alexandrion, eveniment organizat de Fundația Alexandrion, reunește an de an cele mai mari nume ale sportului din România.

Valentin Popescu reușește prin aceste acțiuni să facă ce nu poate Ministerul Tineretului și Sportului și anume să aducă împreună familia sportului românesc. Și o face cu plăcere, pentru că de fiecare dată cei care vin la Gala Trofeelor Alexandrion sunt încântați de revederea cu colegii din alte sporturi. Inspirat de cele două fete ale sale, Valentin Popescu știe că viitorul este poate cel mai important, așa că tinerele talente mereu îți găsesc locul la Gala Trofeelor Alexandrion.

Una dintre aceste speranțe, devenite certitudine, înotătorul Robert Glință este impresionat de eventimentele organizate de Valentin Popescu prin Fundația Alexandrion.

“Valentin Popescu este un om deosebit de pasionat al sportului. Intotdeauna dedicat punerii in valoare a sportului si mai ales a sportivilor care ne reprezinta cu multa mandrie si sacrificiu tara. Foarte iscusit si in centrul actiunilor pentru a face tot posibilul ca toate evenimentele pe care le are in vizor sa se ridice la nivelul asteptarilor, la cote maxime.“, spune campionul mondial de juniori și multiplu recordmen național, Robert Glință!