Stȃngacii castigatori ai concursului de desen lansat de „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate”

 

Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica si-au ales castigatorii concursului lansat pe 13 august, de Ziua Internationala a Stȃngacilor.

CONCURS de “Desen stȃngaci

Daca te numeri printre cei care ne-au trimis desenul lor haios realizat cu mana stanga, astfel incat sa constientizam mai bine “greutatile” pe care le intampina zilnic stangacii, intr-o lume realizata pentru dreptaci,  inseamna ca participi si tu la concursulul “Desen stȃngaci“.

Le multumim pe acesta cale tuturor sustinatorilor armoniei, ai echilibrului, ai solutiilor de mijloc si ai mediului,  indiferent de varsta, care ne-au trimis desenul lor stȃngaci asternut pe un material reciclabil: hartie, carton, panza, plastic, lemn, metal etc.

Am revenit astazi pentru a va prezenta cele 3 desene care au fost premiate. Cele care ne-au facut sa zambim cel mai mult, desi fiecare viziune trimisa de voi a avut un farmec aparte. Drept pentru care va multumim!

Premiile pentru cei trei castigatori constau in:

  • o sedinta online gratuita de terapie florala Bach + remediu (cu Ileana Vladut – terapeut BFRP) (locul 1)
  • o mandala pictata in puncte pe panza canvas, cu culori acrilice (locul 2)
  • apa minerala si plata Aqua Carpatica (baxuri, sticle de 0,5 l) (locul 3)

Castigatorii sunt :

Locul 1 –  Dumitra Paraschiv, din Suceava

 

Locul 2 – Ionut Visan, din Galati

 

Locul 3  Manuela Petre, din Bucuresti

Ca sa vezi primul  urmatoarele noutati, concursurile si materiale difuzate, aboneaza-te la canalul Youtube.

Fii pregatit in  continuare sa scoti la iveala artistul din tine, avand alaturi un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica!

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).