Iconicdrinks.shop le facilitează românilor accesul la băuturile preferate, ȋn pragul sărbătorilor pascale

În pragul sărbătorilor pascale, pe fondul situaţiei fără precedent cu care ne confruntăm cu toţii, iconicdrinks.shop le facilitează românilor accesul la băuturile preferate, prin intermediul comenzilor online şi al livrărilor ȋn toată ţara.

Magazinul online oferă o gamă extinsă de băuturi spirtoase şi vinuri de calitate superioară, care completează şi pun ȋn valoare toate preparatele culinare şi, ȋn mod special, ȋn această perioadă, pe cele specifice meselor de Paşte.

Iconicdrinks.shop este varianta actualizată a magazinului online iconicestate.shop, care include acum, pe lângă vinurile produse şi importate de The Iconic Estate, membru al Alexandrion Group, şi băuturi spirtoase produse, importate şi distribuite de Alexandrion Group. Produsele expuse pe site sunt reprezentative pentru toate categoriile de preţ, răspunzând, astfel, tuturor nevoilor şi dorinţelor consumatorilor şi cumpărătorilor români.

Oferta iconicdrinks.shop cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase şi brandurile cele mai apreciate de români, precum Alexandrion, Brâncoveanu, Kreskova, Saber Elyzia, Cava D’oro, Alexander, Zolmyr, Glenfiddich, Balvenie, Grant’s, Tullamore, Hendrick’s, Sailor Jerry, Beluga, Russian Standard, Jim Beam, Maker’s Mark, Teacher`s, Courvoisier, Larios, Laphroaig si multe altele.

De asemenea, prin intermediul iconicdrinks.shop iubitorii de vin ȋşi pot selecta acum vinul preferat pentru orice ocazie, datorită gamei largi de vinuri liniştite şi spumante, albe, roşii şi roze, potrivite pentru toate gusturile, produse atât ȋn România, la Crama The Iconic Estate (Hyperion, Rhea, Thea, Kronos, Neptunus, Colina Piatra Albă, Byzantium, Prahova Valley, La Crama, Rhein Extra, Millennium etc), cât şi importate de la crame internaţionale renumite, precum Concha Y Toro, Bodega Trapiche, Villa Maria, Gancia, Torres, Bottega etc.

Pentru o accesabilitate mare iconicdrinks.shop desfăşoară, ȋn fiecare lună, campanii promoţionale cu beneficii variate. Luna aceasta oferim livrare gratuită pentru toate comenzile achitate online.

Iconicdrinks.shop vine ȋn ȋntampinarea românilor care caută un cadou deosebit, pe care să ȋl ofere celor dragi de Paşte, cu variante precum accesorii pentru servirea băuturilor alcoolice sau seturi care includ băuturi alcoolice din game variate.

Iconicdrinks.shop este parte a Alexandrion Group, lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi spirtoase din România și din 2017 singurul producător de single malt din țară.

Mai multe informaţii despre produse, promoţii şi servicii oferite sunt disponibile pe iconicdrinks.shop.

Despre Alexandrion Group:

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care au împreună o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinarea lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5 * și 7 *, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Kreskova Vodka, precum și alte produse care au asigurat grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.