Ape curate asumate – Copiii lucreaza in mod artistic cu apele interioare

Evenimentul „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne insoteste in luna aprilie pentru a face mai mult spatiu interior artistului din noi insine.

Ne intalnim pe 8 aprilie la Centrul Cultural Eminescu, cu micii actori in devenire. Copiii din sectorul 2 Bucuresti, au ocazia sa „lucreze cu apele interioare” intr-un mod artistic, alaturi de o persoana cu totul speciala, actrita de teatru, scriitoarea si artista Claudia Motea.

„Invatam de mici sa comunicam cat mai autentic cu cei din jurul nostru. Fie ei tot copii  sau adulti. Originalitatea intuitiei este pusa in valoare atunci cand este dublata de o mai mare claritate a comunicarii, cat si de expresivitatea personala, de emotia pe care o transmitem prin gesturi corporale si prin grai.” – Ileana Vladut, terapeut holistic, ce le va fi alaturi, pentru a transmite „iepurasului” doleantele celor mici, insotiti si de apa Aqua Carpatica.

Alaturati-va celor ce sustin interactiunile armonioase si autentice. Pastrati apele interioare si exterioare cat mai clare si curate.

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.